Haberler

Ardeşen Belediye Başkan adayları, Ardeşenliler Derneği'nde vatandaşın sorularını yanıtladı

Güncelleme:

Ardeşen Belediye Başkan adayları, Ardeşenliler Derneği'nde düzenlenen bir etkinlikte halkın sorularını yanıtladı. Etkinlikte CHP, İYİ Parti, MHP ve AK Parti'nin belediye başkan adayları, projelerini ve hedeflerini anlattı.

Ardeşenliler Derneği, 31 Mart Yerel Seçimleri için Rize'nin Ardeşen ilçesinden aday olan adayları bir araya getirdi. İstanbul'da ki dernek merkezinde gerçekleşen programa çok sayıda vatandaş katıldı. Ardeşenliler Derneği'nin düzenlediği bu etkinlik, ilçenin demokratik sürecine katkı sağlarken, halk ile adaylar arasında doğrudan iletişim kurulmasına da olanak tanıdı.

Ardeşen Belediye Başkan adayları, Ardeşenliler Derneği'nde vatandaşın sorularını yanıtladı

Farklı fikirler ve seslerin söz hakkı bulduğu demokrasi şöleninde vatandaşların soruları Belediye başkan adaylarına yöneltildi. Adaylar, Ardeşen için projelerini, hayallerini ve programlarını anlattı.

Dernek Başkanı Adem Akbeniz ve Yönetim kurulu üyeleri, Orhan Özyurt'un moderatörlüğünde gerçekleşen etkinliğe, CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı ve eski Rize Milletvekili ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Nusret Bayraktar ile Türkiye Adli Tıp Kurumu Başkanı Dr. Hızır Aslıyüksek'de katıldı.

Ardeşen Belediye Başkan adayları, Ardeşenliler Derneği'nde vatandaşın sorularını yanıtladı

Belediye başkan adayları olarak CHP'den Enver Atagün, İYİ Parti'den Bahtiyar Işık, MHP'den Cemil Bayrak ve AK Parti'den Sait Yaşıyan, kendilerini tanıtarak, projelerini anlattılar. Halkın sorularını da cevaplayan adaylar, vatandaşların nabzını tutarak, belediye başkanlığı dönemlerinde yapacakları hizmetler hakkında bilgi verdi.

Ardeşenliler Derneği'nin düzenlediği bu etkinlik, ilçenin demokratik sürecine katkı sağladığı gibi, halk ile adaylar arasında doğrudan iletişim kurulmasına da olanak tanıdı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

İYİ Parti AK Parti Ardeşen MHP Yaşam Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1 Mayıs kuyumcular açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs eczaneler açık mı, kapalı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title