Haberler

Aksu, Giresun Belediye Başkanlığı'na Yeniden Aday Olacak

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'nde belediye başkanlığı için tekrar aday olacağını söyledi.

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'nde belediye başkanlığı için tekrar aday olacağını söyledi.

Kerim Aksu, Fındık pazarı mevkisindeki halk buluşması programında yaptığı konuşmada, görev süresi boyunca belediye olarak yapılan hizmetleri anlattı.

Kendisinin de sokakta vatandaşın içinde biri olduğunu ifade eden Aksu, "Düğünde, sokakta, cenazede devamlı bir araya geldiğimiz insanlarsınız. Biz bu yola 9 buçuk yılımızı verdik, ben sizden 5 yıllık daha güç almaya geldim, enerji almaya geldim, 5 yıl daha destek olmaya geldim." dedi.

Aksu, yapmak istediği projeler olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

Gedikkaya ilk sırada

"Avrupa Birliği destekli projelerle ilgili 30 milyon euroluk arıtma tesisi projemiz var. Son aşamalarına geldi. Giresun'u da artık denize kanalizasyon dökülen şehir olmaktan çıkarıp daha sağlıklı şehir haline getirmek için o projemi tamamlamak istiyorum. Gedikkaya projesini tamamlamak istiyorum. Tamamlayamadığım, eksik kaldığım projelerim var, onları yapmak istiyorum. Onları daha detaylı anlatacağız, biz bugün buraya 9 buçuk yılın hesabını vermeye geldik."

"Biz Giresun Belediye Başkanlığına adayız, biz Giresun'u yönetmeye adayız, ona talibiz." diyen Aksu, "Bana kimse 9 buçuk yıl içinde 'ben şu partidenim, benim hizmetim yapılmadı' diyemez. ya yasal değildir. Yasal olan herkesin işini çözmeye çalıştık, herkesi dinlemeye çalıştık, herkese yardımcı olmaya çalıştık. Belediye halka eziyet olma yeri değildir. Belediye halka hizmet yeridir." diye konuştu.

Aksu son olarak, kendisinin derdinin gelecek seçim değil, gelecek nesil olduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Politika

Belediye Başkanlığı Kerim Aksu Giresun Politika Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title