Haberler

Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik "Papatya çayı iç" sözlerine, AK Parti'den zehir zemberek yanıt

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Benim adım Tayyip beni kendinle uğraştırma" sözlerine Akşener, "Giderayak seni çok gergin gördüm. Akşamları papatya çayı iç" yanıtını vermişti. AK Parti tarafından yapılan açıklamada, "PKK'nın açık destek ilan ettiği bir yapının parçası olarak yola devam etmeyi tonlarca rezene çayı içerek bile hazmedemezsiniz. Gerginlik arıyorsan Kılıçdaroğlu'nun aday ilan edildiği anda yanındaki genel başkanlardan hangisinin gerginlik konusunda diğeriyle yarıştığına bakılmalı" denildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün akşam katıldığı ortak yayında İYİ Parti lideri Meral Akşener'e tepki gösterdi. Erdoğan, "Çıkmış inşaatlara 'çukur' diyor. Biz bir şeye yapıyoruz dersek biz bunu yaparız Meral Hanım. Bizim adımıza dikkat et. Benim adım Tayyip, soyadım da Erdoğan. Erdoğan'a da dikkat et. Tayyip ismine de dikkat et. Konuşurken buna göre konuş. Beni kendinle uğraştırma" dedi.

"AKŞAMLARI PAPATYA ÇAYI İÇ"

Akşener ise bu sözlere sosyal medya hesabından yanıt verdi. İYİ Parti lideri,"Giderayak seni çok gergin gördüm Recep Bey. Akşamları papatya çayı iç, iyi gelir" ifadelerini kullandı.

Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik 'Papatya çayı iç' sözlerine, AK Parti'den zehir zemberek açıklama

AK PART'DEN ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA

Bu gelişme sonrasında AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Çelik şu ifadeleri kullandı: "Cumhurbaşkanımız Sn @RTErdogan dünkü grup toplantımızda eser ve hizmet temelli seviyeli bir seçim yarışı olması temennisindebulunmuştu. Ancak İYİ Parti Gnl Başk Sn Akşener'in Cumhurbaşkanımıza dönük ifadeleri, yakışıksız veniteliksiz bir kampanya yürüteceklerinin ilanı oldu.

"PKK'NIN DESTEKLEDİĞİ YAPININ PARÇASI OLMAYI REZENE İÇEREK BİLE HAZMEDEMEZSİNİZ"

Sn Akşener yaptığı paylaşımda bir gerginlikten bahsediyor ve Cumhurbaşkanımıza karşı yakışıksız bir üslup kullanıyor. Kullanılan bu yakışıksız dili ve tutumu kınıyoruz, kendilerine iade ediyoruz. Bu saldırgan üslubun sebebini biliyoruz. Kendi adaylarını ilan ettiklerinden beri Pkk'nın defalarca açık destek ilan ettiği bir yapının parçası olarak yola devam etmek zorunda kaldıklarını görüyoruz. Kuşkusuz bunu tonlarca "rezene çayı" içerek bile hazmetmek mümkün değildir…

"KALKTIĞIN MASAYA OTURMAK NEREDE OLDUYSA GERGİNLİK ORADADIR"

Şayet birileri siyasi gerginlik nerede diye tespit etmek istiyorsa, Sn. Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayı ilan edildiği anda yanındaki genel başkanlardan hangisinin gerginlik konusunda diğeriyle yarıştığına bakmalıdır… Böylece aslında 7'li masada kimin günlük doz olarak kaç papatya çayı içmeye ihtiyacı olduğunu tespit edebilirler… "Hakarete uğradım" diyerek masadan kalkmak, sonrasında mecbur kalıp tekrar o masaya oturmak nerede olduysa siyasi gerginlik oradadır…

"AKŞENER'İN DERDİ, KENDİ ADAYINA PKK'NIN NEDEN DESTEK VERDİĞİ OLMALIDIR"

"Kumar masasıyla noter masası arasında kaldık" dedikten sonra mecburi geri dönüş nerede yaşanmış ise gerginliğin adresi orasıdır! Aslında Sn Akşener'in şu anda tek dert etmesi gereken konu, kendi Cumhurbaşkanı adaylarına PKK tarafından üst üste açıklamalarla neden destek verildiği olmalıdır. Hatta kendi adaylarına destek vermek için PKK'nın eylemlerine ara verme kararı alması tüm gündemini işgal etmelidir."

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

AK Parti PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (20)

mardinli yiğit:

Akşener 44 gün sonra Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak Devletin zirvesinde yer alacak, ona göre konuşulsun.

147
387
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

mardin akşenere oy verecek mi ki yiğit:))

yanıt127
yanıt52
Denden Semsem:

Bir ara gaz geldi ben başbakan olacam diyordu. o ancak kumar masası dediği masanın etrafında dönsün dursun. ayrılırsa eminim den de dahil yine kötü yorum yaparsınız hanımefendiye. ne yapacağını o da şaşırdı.

yanıt45
yanıt30
ercan gurbhetchi:

Sn Akşener, masaya gitti geldi. Oylarının yarısı gitti. Bence bir soğuk su içmeli:))

366
128
yanıtYanıtla
cemal aytekin:

sn Akşener bu sözler sizi kurtarmaz artık. gitikçe batıyorsunuz

284
146
yanıtYanıtla
Yücel AtaBir:

Meral hanım 1 ay önce meral masayı terk ederse elimde gizli belgeleri var açıklarım diye tehdit eden chp li yaşar okuyana hiç sesin çıkmadı ona ses çıkart bak erdogan hiç bu konularını gündeme getirmiyor belge konusunu açmıyor sende biraz saygı duymalısın

314
93
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Kumar masasında yeni dostlar edinmiş Meral abla, HDP yaramış sana anlaşılan, yüzünde gülücükler açıyor.

182
142
yanıtYanıtla
YazıYORUM:

Siyaseti kendi egosu üzerine oturtanlar 14 mayıs akşamı 100 gr kahve içse kendine gelemeyecektir. Muhalefet düşünsün.

185
58
yanıtYanıtla
Denden Semsem:

Bir ara ben başbakan olacağım diye ortaya. ne oldi? TİKA yı kapatıyordun? Türk milliyetçisi sana TİKA yı kapattırma yetkisi verir mi? Sen anca kumar masası dediğin masanın etrafında dolan dur.

151
91
yanıtYanıtla
Adana001 Merkez:

Yorumları görünce trollerin buraya kadar gelecek yorum yapacak hale getirdiniz sayın akşener))

109
129
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title