Haberler

Akşener'in "Aynı masada olmayız" sözlerine HDP kanadından tek cümlelik yanıt

Güncelleme:

HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in "HDP ile aynı masada olmayız" sözlerini eleştirdi. Kaya, Akşener'in açıklamasını alıntılayarak, "Ve biz demokratik, özgür, huzurlu bir ülke istiyoruz öyle mi?" ifadelerine yer verdi.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in bir televizyon programında "İktidar olursanız HDP'ye bakanlık verecek misiniz?" diye sorusuna, "HDP'li başkana elimizi kaldırıyor muyuz? Buna genel başkanlar dahil. 'Sayın başkanım söz hakkı istiyorum' Şimdi bunu hak sayacaksınız ama bu ülkeyi yönetmek için bu kabul olmaz... O zaman seçime sokmayın kardeşim. Böyle bir şey olabilir mi? O zaman milli irade nerede kaldı. Bu seçmen yarın nasıl oy verecek kendi partisine. Elbette HDP'ye bakanlık verilebilir, her partiye verilebilir" yanıt vermesi yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

AKŞENER: HDP'NİN OLDUĞU MASADA OLMAYIZ

Tartışma ile ilgili gözlerin çevrildiği İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den dikkat çeken bir çıkış geldi. Akşener, yaptığı açıklamada "HDP'nin olduğu masada biz olmayız. Bizim olduğumuz masada da HDP olmaz. Bu hassasiyetimiz devam edecek. Parti yetkilileri konuyla ilgili, parti hassasiyetleriyle ilgili gerekli açıklamalar yaptı" şeklinde konuştu.

"HUZURLU BİR ÜLKE İSTİYORUZ ÖYLE Mİ?"

HDP kanadından Akşener'in bu sözlerine yanıt ise İstanbul Milletvekili Hüda Kaya'dan geldi. Sosyal medya hesabından Meral Akşener'in açıklamasını alıntılayan Kaya paylaşımında, "Ve biz demokratik, özgür, huzurlu bir ülke istiyoruz öyle mi?" ifadelerine yer verdi.

İşte Hüda Kaya'nın o paylaşımı;

Akşener'in 'Aynı masada olmayız' sözlerine HDP kanadından tek cümlelik yanıt

TARTIŞMAYA KILIÇDAROĞLU DA DAHİL OLDU

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Tekin'in sözlerine ilişkin dün yaptığı açıklamada, "Karar alınırken altı lider oturup karar alacağız. Dolayısıyla şu veya bu herhangi bir şekilde ironi de yapabilir başka bir konuşma da yapabilir. Burada önemli olan altı liderin karar almaları. Elbette oturup konuşacağız gerekirse tartışacağız" dedi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

İYİ Parti Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (51)

Es ruzgar:

Türkiye'deki tüm sorunları sadece Meral Akşener çözer iyi akıllı kadın vatansever. CHbnin niyetleri kötü seloyu kavalayi tüm fetoculari serbest birakacaklar. En iyisi Meral

96
616
yanıtYanıtla
Abdullah Aydemir:

Reisin yol verdikleri mi yönetecek ülkeyi :=)

yanıt8
yanıt1
ahmet himmetoğlu:

Meydanlarda yurtta sulh cihanda sulh 15 temmuzda ben Başbakan olacağım diyen meral mi en iyisi yürü git işine

yanıt0
yanıt0
Mavi Mavi:

Terör ve huzur ??Meclistesiniz işte yapın adam gibi siyasetinizi!Amaç başka olunca!Ağzınıza hiç yakışmıyor barış dan birlikten,huzurdan bahsetmek.

321
101
yanıtYanıtla
Halit:

6.5 kişinin olduğu bir evlilik yürümez burda yazıyorum buhakkak birisi sivrilik yapacak

258
82
yanıtYanıtla
İsmail Kabadayı:

Kemal sunal 6 lı genyan sahnesi ??

yanıt7
yanıt0
Fatihan:

Harbiden yemiyoruz. ha chp ha hdp..fikri zikri aynı olan 2 parti..bırakın bu agizlari..ha chp ile ortak olmuşsun ha hdp ile ..farkını bana biri izah etsin

220
97
yanıtYanıtla
YILDIRAY YILDIRIM:

ha AKAPE ha HADEPE ne farkınız var?

yanıt39
yanıt173
Salih Baba:

Bir Ülkücü olarak bende Meralle ayni masada oturmazdim.

204
82
yanıtYanıtla
Abdullah Aydemir:

dolanmadığı parti kalmadı. buna nası oy veriolar hayret. ne olduğu belli değil.

yanıt9
yanıt2
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title