Haberler

Aksaray ve Karaman'da seçim sonuçları sonrası kutlama yapıldı

Güncelleme:

Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Aksaray ve Karaman'da yapılan kutlamalar hakkında bilgi verildi. Aksaray'da AK Parti'li Evren Dinçer'in kazanmasıyla konvoy oluşturuldu. Karaman'da ise MHP'li Savaş Kalaycı'nın kazanmasıyla meşaleli kutlama yapıldı.

Aksaray ve Karaman'da seçim sonuçları sonrası kutlama yapıldı.

Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde kesin olmayan sonuçlara göre Aksaray Belediye Başkanlığını AK Parti'li Evren Dinçer'in kazanmasının ardından partililer konvoy oluşturdu.

Yeniden seçilen Dinçer, otobüsten partilileri selamladı.

Dinçer, yeni dönemde de herkesin başkanı olmaya devam edeceğini söyledi.

Karaman

Karaman Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre MHP'li Savaş Kalaycı'nın kazanmasının ardından partililer Aktekke Meydanı'nda toplandı.

Partililer, ellerinde Türk bayraklarıyla meşaleler eşliğinde kutlama yaptı, konvoy oluşturarak şehir turu attı.

Alanda toplananlara seslenen Kalaycı, seçim sürecinde kendilerini yalnız bırakmayan partililere teşekkür etti.

Kalaycı, "Bugün kazanan Karaman olmuş sizlere ve Karaman'a olan sorumluluğumuz artmıştır. Bizlere güvenerek destek veren ve emaneti teslim eden değerli hemşehrilerime söz veriyorum. Karaman'ın hak ettiği yerlere gelebilmesi için ayırmadan, ayrıştırmadan canla başla hep birlikte çalışacağız." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Politika

Savaş Kalaycı Evren Dinçer AK Parti Aksaray Karaman Evren MHP Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title