Haberler

Akademisyen Sait Kaan Karcı, Bilecik Valiliği Özel Kalem Müdürlüğüne atandı

Güncelleme:

Bilecik Valiliği Basın Müşavirliği görevini yürüten Sait Kaan Karcı, Bilecik Valisi Şefik Aygöl'ün talimatıyla Özel Kalem Müdürü olarak atandı. Karcı, akademik kariyerinin yanı sıra pek çok global şirketin marka temsilciliği görevini de yürütmüştür.

Akademisyen Sait Kaan Karcı, Bilecik Valiliği Özel Kalem Müdürlüğüne atandı.

Aslen Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Reklamcılık Bölümünde Öğretim Görevlisi olan Sait Kaan Karcı, iki yıla yakın süredir devam ettirdiği Bilecik Valiliği Basın Müşavirliği görevinin ardından Bilecik Valisi Şefik Aygöl'ün talimatıyla Özel Kalem Müdür'ü olarak atandı. Bilecik Gölpazarı doğumlu olan Karcı, Karadeniz Teknik Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde lisans, Kocaeli Üniversitesi'nde de siyasal iletişim yüksek lisans eğitimini tamamladı. Meslek hayatı boyumca pek çok global şirketin marka temsilciliği görevini yürüten Karcı, aynı zamanda reklam ajanslarında ve basın kuruluşlarında da görev aldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Bilecik Valiliği Şefik Aygöl Bilecik Eğitim Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title