Haberler

Ak Partili Dalkılıç: "Terör ve Kan Üzerinden Siyaset Üretmek Ahlaksızlıktır"

AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Halis Dalkılıç, Küçükçekmece’de esnafla bir araya geldi.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı Halis Dalkılıç, Küçükçekmece'de esnafla bir araya geldi. Burada konuşan Dalkılıç, "Bizim patronumuz millet, talimatı milletten alırız. Terörün ve kanın üzerinden siyaset üretmek ahlaksızlıktır" dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Adayı Halis Dalkılıç, Küçükçekmece Yeşilova Mahallesi'nde esnafla bir araya geldi. Esnafın yoğun ilgi gösterdiği toplantıya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de katıldı. Burada esnafın sorularını cevaplayın Dalkılıç, onlardan destek istedi. Toplantı sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan AK Parti Milletvekili Dalkılıç, "Esnafımızla bir araya geldik. Esnafımız 1 Kasım'da AK Parti hükümetine ihtiyacı olduğunu söylüyor. Bizim patronumuz millettir. Kurulduğumuz günden beri, bize karşı tüm cepheler çeşitli denemelerde bizi vurup devirmeye çalıştılar. Bizim arkamızda millet var. Biz sırtımızı hep millete dayadık. 1 Kasım'da inşallah milletin büyük yürüyüşü devam edecek. 1 Kasım'da aydınlık Türkiye'ye, yeni Türkiye'ye kavuşma doğrultusunda önemli bir eşik aşılacak" dedi.

Ankara'da yaşanan terör saldırısı ve sonrasında muhalefet partilerinin yaptığı açıklamaları da değerlendiren Dalkılıç, "Sırtını farklı yerlere dayayanlar var, bir de başka yerden talimat alanlar var. Birileri sırtını yasladığı yerleri söylüyorlar, ama bazıları hiç söylemiyorlar. Talimatı nereden aldıklarını söylesinler. Bu milletin istikrara, kardeşliğe ihtiyacı olduğu en önemli dönemde milleti kutuplaştırmak, terörün ve kanın üzerinden siyaset üretmek gibi bir acziyet içindeler. Terörün ve kanın üzerinden siyaset üretmek, siyaset değil ahlaksızlıktır. Milletimizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. AK Parti bugüne kadar milleti patron olarak gördü, talimatı milletten aldı. Diğerleri talimatı nereden aldıkların söylesinler. Kuru kuruya milleti seviyoruz, vatanı seviyoruz, emeklimizi seviyoruz değil, onlar adına atacakları en büyük adım birlik, beraberlik ve huzurdur. Bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanı'na, onun ailesine, Başbakanımıza karşı hakaret ederek, ona karşı düşmanlık yapıp tehditler savurarak, milleti kamplaştırmaya ve bölmeye çalışanların bu ülkeye verecekleri barış mesajının bir anlamı yok. Çünkü sahici değiller. Milletimiz 1 Kasım'da onlara en büyük dersi verecek. Hem muhalefete, hem her türlü odağa ve onların arkasındaki dışarıdaki ülkelere millet dersi verecek. 1 Kasım'da inşallah millet kazanacak. 1 Kasım'dan sonra, her türlü fitneye rağmen, huzur ve istikrar Türkiye'de devam edecek" şeklinde konuştu - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Halis Dalkılıç Küçükçekmece İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title