Haberler

AK Parti Teşkilat Akademisi Eskişehir Eğitim Programı sona erdi

Güncelleme:

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen "Teşkilat Akademisi Eskişehir Programı" tamamlandı.

Ak Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen "Teşkilat Akademisi Eskişehir Programı" tamamlandı.

Ak Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanı Mustafa Şen koordinatörlüğünde, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ve teşkilat mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği programlar hafta sonunda 2 gün devam etti.

Teşkilat Akademisi Eskişehir Eğitim Programı açılış konuşmasını AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan ile AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Veli Tolu gerçekleştirdi.

Etkinliğin ilk gününde eğitimci olarak sırasıyla AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, 65. Hükümet Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, akademisyen Tarkan Zengin, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İl Koordinatörü ve Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu katıldı.

Programların ikinci gününde ise eğitimci olarak sırasıyla gazeteci İsmail Kılıçarslan, MKYK Üyesi Lütfiye Selva Çam, yazar Hasan Basri Yalçın ve Serdar Tuncer katılarak sunumlarını yaptı.

Teşkilat Akademisi Eskişehir Eğitim Programları, AK Parti İl Başkanı Çalışkan'ın eğitimcilere hediyeler vermesi ve teşkilat mensuplarının eğitimciler ile fotoğraf çektirmeleriyle sona erdi.

Kaynak: AA / Politika

Mustafa Şen Eskişehir AK Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title