Haberler

AK Parti Milletvekili Ercoşkun Sessizliğini Bozdu

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının öz değerlerine el uzatmaya, dil uzatmaya çalışanın alnını karışlarım" dedi.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının öz değerlerine el uzatmaya, dil uzatmaya çalışanın alnını karışlarım" dedi.

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun'un Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) sarıklı ve cübbeli iki kişiyle çektirdiği resim sonrasında Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Tanju Özcan ve Atatürkçü Düşünce Derneği Bolu Şubesi Başkanı Elfaz Temiz sert tepki göstermişti. Ali Ercoşkun, AK Parti Bolu İl teşkilatında düzenlediği basın toplantısında kendisine yöneltilen eleştirilere sert yanıt verdi. Başta Elfaz Temiz olmak üzere bu ifadeleri şiddetle kınadığını anlatan Ercoşkun, şöyle konuştu: "Özür dilemeleri gerektiğini sadece benden değil Türk halkından, Türk milletinden özür dilemeleri gerektiğini burada ifade etmek istiyorum. Dolayısıyla değerli arkadaşlar bizim öz değerimize, bizim namusumuza, el uzatıldığı zaman Kurtuluş Savaşında Kahramanmaraş'ta Sütçü İmam'ın açmış olduğu özgürlük bayrağına şu anda Türkiye Cumhuriyeti içerisinde, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı herkesin destek olması lazım. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının bu öz değerlerine el uzatmaya dil uzatmaya çalışanın alnını karışlarım. O yüzden değerli arkadaşlar bir kez daha bu hareketi her ne kadar Sayın İl başkanımın belediye başkanımız parti mensuplarımız geçen

süreçte yapmış oldukları yerinde isabetli açıklamalarla kınasa da bir kez de ben burada sizlerle birlikte kınamak istiyorum. ve özür dilemeleri gerektiğinin altını bir kez daha çizmek istiyorum"

CHP Grup Başkan Vekili Emine Ülker Tarhan'ın çarşaflı bir vatandaşımızla çektirmiş olduğu bir fotoğraf olduğunu belirten Ercoşkun, sözlerine şöyle devam etti; "CHP İzmir Milletvekili Hülya Güner'in gene çarşaflı bir annemize rozet takma töreni, aynı şekilde CHP İzmir İl Başkanlığı'nda partililerle çarşaflı annemizin çektirmiş olduğu fotoğraflar var. CHP Giresun'da 2000 başörtüsü dağıttı gibi haberleri hepimiz biliyoruz. Bizim çektirdiğimiz fotoğraf oldukça net. Bugüne kadar binlerce Bolulu hemşehrimizi TBMM'de misafir ettik. En başta vermiş olduğumuz sözün getirmiş olduğu sorumlulukla kapımız herkese açık dedik. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkes bizim için önemli ve değerlidir. Dolayısıyla hiçbir ayrıma tabi tutmadan, hiçbir filtrelemeye, ötekileştirmeye tabi tutmadan tüm misafirlerimizin fotoğraflarını da bir kişisel paylaşım sitesi olan facebook üzerinden yayınladık. Ama bir baktık ki bu müthiş bir mesele oldu. Problem oldu ve gerçekten çok seviyesiz çok çirkin ifadelerle bunlar üzerinden siyaset yapılmaya çalışıldı." - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Ali Ercoşkun Ak Parti Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title