Haberler

AK Parti'li Aydemir: "İYİ Parti, HDP ne derse onu yapıyor"

Güncelleme:

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, İYİ Parti'nin, "HDP ne derse onu yaptığını" savundu.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, İYİ Parti'nin, "HDP ne derse onu yaptığını" savundu.

Aydemir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Katar'a 2,5 milyon küçükbaş hayvan ihraç edildiğini söylediğini hatırlattı.

Bu sözlere ilişkin Ticaret Bakanlığının son üç ayda 30 bin civarında ihraç yapıldığını açıkladığını anımsatan Aydemir, "Bu kadarı olmaz. Aradaki farka bakın. El insaf. Bu, milleti hafife almaktır, insanların aklıyla alay etmektir. Bir genel başkan bu kadar abartılı, hakikatin uzağında şeyler söyler mi? O yüzden inandırıcılıkları yok." dedi.

"Bir masa etrafında toplanıyorlar ama orada da samimiyet yok" ifadesini kullanan Aydemir, İYİ Parti'nin, "HDP ne derse onu yaptığını" ileri sürdü. Aydemir, "Selahattin Demirtaş, yakın zamanda İYİ Parti'li bir isimle ilgili serzenişte bulunmuş, faşist olmakla suçlamıştı. Dün, o İYİ Parti'li isim görevinden alındı. Bu ne demek? HDP size ayar veriyor, sizi yönlendiriyor demek. Bunları milletimiz görüyor." değerlendirmesinde bulundu.

Ukrayna'dan göç edenlerin sayısının 4 milyonu bulduğunu; Türkiye'nin, bölgesinde yaşanan bütün sıkıntıların arasında parlayan bir yıldız olduğunu söyleyen Aydemir, Ukrayna'da yaşanan dramın bitmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gayret ortaya koyduğunu ifade etti.

Almanya'da son 40 yılın en yüksek enflasyonunun yaşandığını belirten Aydemir, "Dünyadan ari değiliz. Dünya sıkıntı yaşıyor, savaşlardan etkileniyor, pandemiden etkilendi. Her ülkede enflasyon almış başını gidiyor. Bizde de o sıkıntılar var. İnsanlar bundan dolayı muzdarip ama hakikati biliyorlar." diye konuştu.

Kaynak: AA / Politika

Halkların Demokratik Partisi İYİ Parti AK Parti Erzurum Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title