Haberler

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay Görevinden İstifa Etti

Güncelleme:

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, görevinden istifa etti. Ay, yaptığı yazılı açıklamayla görevden ayrıldığını duyurdu ve partinin çatısı altında çalışmaya devam edeceğini belirtti.

AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, görevinden istifa etti.

20 Kasım 2019'dan İl Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Ay, yaptığı yazılı açıklamayla görevden ayrıldığını duyurdu. Ay açıklamasında, "Onur ve gururla yürütmüş olduğum AK Parti Adana İl Başkanlığı görevimden af talebim genel merkezimizle yapmış olduğumuz istişareler sonucunda uygun görülmüştür. Yaklaşık 4 yıldır, bakanlarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz, il ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte nasıl omuz omuza vererek, bu davanın neferi olarak hizmet ettiysek, göreve geldiğimizde söz verdiğimiz gibi bir başarı hikayesi yazdıysak, bundan sonra da aynı heyecanla partimizin çatısı altında ülkemiz ve güzel Adana'mız için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğim" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Mehmet Ay Adana Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title