Haberler

AK Parti, 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde 1. Sırayı Çekti

Güncelleme:

AK Parti Genel Temsilcisi Recep Özel, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde AK Parti'nin 1. sırayı çektiğini açıkladı. Özel, önemli olanın vatandaşın gönlünde birinci sıra olabilmek olduğunu belirtti.

Yüksek Seçim Kurulu AK Parti Genel Temsilcisi Recep Özel, AK Parti'nin 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerindeki pusula sırasına ilişkin, "AK Parti olarak biz 1'inci sırayı çektik. Tabii, oy pusulasındaki birinci sıranın önemi seçmenin kolayca bulması anlamında bir önem olabilir ama en önemlisi vatandaşın gönlünde, kalbinde birinci sıra olabilmek" dedi.

YSK AK Parti Temsilcisi Özel, seçime katılacak siyasi partilerin ve belediye başkan adaylarının birleşik oy pusulasındaki yerlerinin belirlenmesi için parti temsilcilerinin katılımıyla YSK Başkanlığında çekilen kura sonrası açıklamalarda bulundu. Seçim takvimine göre bir aşamayı daha geride bıraktıklarını ifade eden Özel, "35 siyasi partinin katılacağı seçimlerde oy pusulasındaki kura işlemi gerçekleştirildi. AK Parti olarak biz 1'inci sırayı çektik. Tabi, oy pusulasındaki birinci sıranın önemi seçmenin kolayca bulması anlamında bir önem olabilir ama en önemlisi vatandaşın gönlünde, kalbinde birinci sıra olabilmek. Biz orada da olduğumuza inanıyoruz. İnşallah bunu oy pusulalarına da yansıtırsak, güzel bir neticeyle sonuçlandıracağız" değerlendirmesinde bulundu.

"Pusulada yeri değişmeyen birinci ve son sıradaki partiler olacak"

Bütün siyasi partilerin her seçim çevresinde seçime katılıp katılmayacaklarını bilemeyeceklerini dile getiren Özel, "Bu sıralama sağdan sola doğru değişecek. Burada sadece değişmeyen birinci ve son sıradaki partiler olacak. Onun arasındaki bütün oy pusulasındaki sıralamalar değişebilir. Bu kuranın hayırlı olmasını diliyorum. Memleketin, milletimizin 31 Mart'ta seçimlerin hayırlı bir sonuçla sonuçlanmasını bekliyoruz, istiyoruz" şeklinde konuştu.

"Bu sıranın önemi yok, vatandaşın gönlündeki sıra çok daha önemli"

Özel, şöyle devam etti:

"Genel seçimlerde kurayı Cumhur İttifakı adına Fethi Bey çekmişti. Onunla, bu tekerrür etti. Bilemiyoruz, herkesin gözü önünde şeffaf bir şekilde sıramız gelince çektik ve 1 çıktı. Tabii ki birinci sırada olmak güzel bir şey. Her zaman için AK Parti birinci sırada. Burada oy pusulasında da birinci sırada olmak bizim için önemli. Daha önemlisi de vatandaşın gönlünde, kalbinde sandığın başına gittiği zaman sizin ambleminizin altına oy vermesi. Bu sıranın önemi yok, vatandaşın gönlündeki sıra çok daha önemli." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Özel Partiler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title