Haberler

Adana'da İş Dünyası ve Siyaset Toplantıları Sürüyor

Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (Adsiad) Üyeleri, MHP Adana Milletvekili Adayları ile Biraraya Geldi.

Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) üyeleri, MHP Adana milletvekili adayları ile biraraya geldi.

ADSİAD Başkanı Süleyman Onatça, 'İş Dünyası ve Siyaset Toplantıları' adı altında Seyhan Oteli'nde düzenledikleri 3. etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, seçimler öncesinde milletvekili adaylarıyla buluşarak Adana'nın sorunları ve geleceği hakkında görüş alışverişi yaptıklarını söyledi. Onatça, Türkiye'nin 22 Temmuz seçimleri ile yeni bir döneme hazırlandığını belirterek, şunları kaydetti:

"Küreselleşen dünyada söz sahibi olmak isteyen hükümetler ve siyasiler, işadamları ile her zamankinden daha çok işbirliği yapmak zorundadırlar. 22 Temmuz'un Adana için bir milat olması gerektiğine inanıyoruz. Bu kentte 22 Temmuz'dan sonrası yapılması gereken tek şey var. Bu kentte doğan da, bu kentte doyan da, kentin kalkınması yönünde işbirliği yapmak zorundadır."

MHP Adana milletvekili adayı Recai Yıldırım ise, hükümetin söylediği gibi ülkede bir istikrar yaşanmadığını ileri sürerek, "Türkiye'ye gelen yabancı yatırımcı borsaya, tahvile yöneliyor ve tek kuruş vergi ödemeden, terlemeden para kazanıyor. Bu bir istikrar değil, Türkiye'nin ekonomisinin altına konulmuş bir bombadır" dedi. Kürşat Atılgan da, Adana'da kişi başına düşen gelirin diğer illere nazaran çok düşük olduğunu belirterek, kentin kamu yatırımlarından aldığı payın da kabul edilemez noktada olduğunu

belirtti. Atılgan, "Adana, MHP iktidarında eski parlak günlerine dönüş yapacaktır, yapması gerekir" dedi.

Milletvekili adayları Yılmaz Tankut ve Muharrem Varlı'nın da katıldığı toplantıda daha sonra adaylar katılımcıların sorularını yanıtladı. Toplantıya, Adana Sanayi Odası Başkanı Ümit Özgümüş ve çok sayıda davetli de iştirak etti.

(FK-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title