Haberler

6'lı masanın adayı kim olur? BBP lideri Destici "Bu bir kulis bilgisi" diyerek isim verdi

Güncelleme:

Konuk olduğu programda gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayının kim olacağına ilişkin bir tahminde bulundu. Destici, "6'lı masanın adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olur. Bu sadece benim fikrim değil kulis bilgisi" ifadelerini kullandı.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Deniz Gürel'in hazırladığı "Ankara'da Neler Oluyor" programına konuk oldu. Gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Destici, 6'lı masanın cumhurbaşkanı adayının kim olacağına ilişkin de hem kendi fikrini hem de aldığı kulis bilgisini paylaştı.

"ADAYLARI KILIÇDAROĞLU OLACAK"

Seçimi Cumhur İttifakı'nın kazanacağını belirten Destici, "Altılı masanın adayı kim olacak?" sorusuna; "6'lı masanın adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olur. Bu sadece benim fikrim değil kulis bilgisi." yanıtını verdi.

"SEÇİMLER 1 AY ERKENE ALINABİLİR"

Erken seçim tartışmalarına da değinen BBP lideri, "Seçimin sağlıklı yapılabilmesi için 1 ay erkene alınabilir. Bu konuda verilmiş karar yoktur. Cumhurbaşkanı ile bir görüşme oldu ancak net bir tarih üzerinde karar verilmedi. 'Yılbaşından sonra tekrar değerlendirilir' diye konuşuldu." ifadelerini kullandı.

"ATEŞ'İN ÖLDÜRÜLMESİ OLAYI AYDINLATILACAKTIR"

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesi ile ilgili de konuşan Destici, "Olay aydınlatılacaktır. Türkiye'de her konu siyasi istismar konusu yapılabildiği bu konu da bilinçli olarak belirli kesim tarafından siyasi istismar meselesi yapılıyor." dedi.

BBP SEÇİMLERE NASIL GİRECEK?

BBP'nin seçimlere nasıl gireceğini de anlatan Destici, şu ifadeleri kullandı: "Meclis ayağında Cumhur İttifakı çatısı altında BBP'nin kendi adayları, kendi amblemiyle seçime girme kararlılığındayız. BBP kendi amblemiyle seçime girdiğinde, sahada gördüğümüz oy oranı yüzde 8-9. Biz bu anlamda Türkiye'nin 5. partisiyiz."

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Büyük Birlik Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Mustafa Destici Politika Güncel Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Mehmet Görmez, Cübbeli'ye açtığı davayı kazandı! İşte alacağı tazminat

Mehmet Görmez, Cübbeli'ye açtığı davayı kazandı! İşte alacağı tazminat

Bakmadan Geçme

15 Mayıs hangi burç? 15 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 15 Mayıs tarihi hangi burç olur? Sürücüleri üzen haber! Otoyol ve köprü ücretlerine zam mı geldi? Otoyol ne köprü ücretleri kaç TL oldu? Gürsel Erol kimdir? Halk Tv konuğu Gürsel Erol kaç yaşında, nereli? Gürsel Erol biyografisi! HPV aşısı nedir? Kimlere yapılmaz? Resmi Gazete bugün (15 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Tayfun Duygulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Tayfun Duygulu kaç yaşında, nereli? Tayfun Duygulu biyografisi! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 15 Mayıs Çarşamba Survivor yeni bölüm! 15 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Kurban Bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? #128046 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bugün hangi maçlar var? #9917 Bugün maç var mı? 15 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Survivor'da haftanın 2. Eleme adayı kim oldu? Survivor'da dün ne oldu? #128250 Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 15 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 2024 Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi mi? 15 Temmuz, FSM, Osmangazi ve Çanakkale Köprüsü ne kadar, kaç TL oldu? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 15 Mayıs! AZ ÖNCE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika İzmir deprem verileri! İzmir'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu?
13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

500

Yorumlar (15)

bekir yapici:

BBP yi degil merhum Muhsin baskanin mezardaki kemiklerini sizlatan bu adami 86 milyonluk bir ülkede ciddiye alan kac kisi vardir acaba.

213
217
yanıtYanıtla
Osman Arıcı:

Bence bizim köyün delisi İsmet olur be yani o bile çok oy alır en azından deli meli ama Allah kitab biliyor bunarın kitab

107
117
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

"sahada gördüğümüz oy oranı yüzde 8-9." kahkaha ile güldüm... Kendini bir şekilde yine seçtirirsen öp başına koy mirasyedi..

91
25
yanıtYanıtla
Doğuş:

Sen kuzuyu götürmeye bak.

76
23
yanıtYanıtla
yusuf erdin:

Desdci boş adamsın muhsin yazıcı oğlunu kim şehit etdi kimin zamanında şehit oldu niye hiç araştırılmadı bunu çocuklar bile biliyor sen niye bilmiyorsun muhsin davasnı sattın desdici ayıp

59
34
yanıtYanıtla
turul ceylan:

Hadi oradan Kılıçdaroğlu olsun da çanta da keklik olsun diye çok bakarsanız daha..Yavaş yavaş geliyor MUSUR YAVAŞ..!!!!

31
39
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Cumhurbaşkanı adayım Turhan Çömez'dır

19
48
yanıtYanıtla
İsmail Kabadayı:

Kahtalı mıçe :)

52
15
yanıtYanıtla
Halit:

bence ben :)

55
11
yanıtYanıtla
ali sahin:

Dr. Ahmet Eşref FAKIBABA bence bakalım .

12
39
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title