Haberler

Yıldırım'da muhtarlar buluşması

Güncelleme:

- Yıldırım'da muhtarlar buluşması Başkan Yılmaz muhtarları unutmadı Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 19 Ekim 'Muhtarlar Günü' dolayısıyla Balaban Mesire Alanı'nda Yıldırım'daki mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

- Yıldırım'da muhtarlar buluşması

Başkan Yılmaz muhtarları unutmadı

BURSA - Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 19 Ekim 'Muhtarlar Günü' dolayısıyla Balaban Mesire Alanı'nda Yıldırım'daki mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Program, Sadullah Öztürk ve Engin Sezer konseriyle başladı. Ardından Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz ve Yıldırım Kaymakamı Adem Yazıcı tarafından bütün muhtarlara katılım belgesi verildi. Bunun yanı sıra Teferrüç Mahallesi Muhtarı Şükrü Taşcı, Yunusemre Mahallesi Muhtarı Sevinç Mutlu, Umurbey Mahallesi Muhtarı Hayri Gürkoru, Bağlaraltı Mahallesi Muhtarı Raif Kocabaş ve Esenevler Mahallesi Muhtarı Ahmet Bozkurt'a, Yıldırım'da en fazla atık toplayan mahalle seçildikleri için Güllük Mahallesi Muhtarı İsmail Eroğlu'ya da 7 dönemdir muhtar olduğu için plaket takdim edildi.

Yıldırım'da, muhtarla ile uyumlu bir çalışma ortam yakaladıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Mahalli idarelerin temel taşı olan muhtarlarımız, bizlerin yakın çalışma arkadaşlarıdır. 'Daha yaşanabilir bir Yıldırım' hedefimize giden yolda muhtarlarımızın katkısı ve desteği bizler için çok önemli. Muhtarlık demek vefa demek, birlik beraberlik demek. Vatanın istikbali için, devlet için hiçbir şeyi esirgemeden çalışmak demek. Ben bu azmi bütün muhtarlarımızda gördüm. Bunun için 69 mahalle muhtarlarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve bütün muhtarlarımızın muhtarlar gününü tebrik ediyorum" dedi.

Böylesi özel bir günde Yıldırım muhtarları ile bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldırım Kaymakamı Adem Yazıcı, "Muhtarlarımız bizim dert ortağımız, çalışma arkadaşımız, iş paydaşlarımız, devlet adına gözümüz, kulağımızdır. Ben bunun için öncelikle Yıldırım Belediye Başkanımıza böylesi anlamlı bir günde bizleri ortak bir masa etrafında buluşturdukları için yürekten teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Muhtarlar Günü İsmail Eroğlu Balaban Politika Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title