Haberler

Meslektaşlarını Gözaltına Almaya Giden Polislere Şok

Güncelleme:

Tokat'ta meslektaşları Fatih Yılmaz'ın kapısına dayanan polisler, Yılmaz'ın 1,5 yaşındaki lösemi hastası oğlunun öldüğü haberini alınca gözaltı işleminden vazgeçti.

2'nci dalga operasyonlarını yürüten polisler önceki gün Tokat'ta meslektaşları Fatih Yılmaz'ın evinin kapısına dayandı. Kapıyı açan Yılmaz, onu gözaltına almaya gelen meslektaşlarına hiç beklemedikleri bir haberi, 1,5 yaşındaki lösemi hastası oğlunun öldüğü haberini verdi. Bunun üzerine gözaltı işleminden vazgeçildi. Diyarbakır Emniyeti'nde görev yapan, evladının ölüm haberi üzerine Tokat'taki evine gelen Fatih Yılmaz'a savcının talimatıyla özel izin verildi.

Emniyet mensuplarına yönelik 2. dalga operasyonu kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan polis memuru Fatih Yılmaz'a çocuğunun vefat etmesi nedeniyle özel izin verildi.

1,5 YAŞINDAKİ OĞLUNUN ÖLÜMÜYLE SARSILDI

Operasyon kapsamında gözaltı listesinde adı olan polis memuru Fatih Yılmaz'ın (33) 1,5 yaşındaki oğlu Tuğrul Selim Yılmaz'ın operasyondan 3 gün önce lösemi hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti.

POLİS MESLEKTAŞLARI TOKAT'TAKİ EVİNİN KAPISINA DAYANDI

Hakkında gözaltı kararı olan Yılmaz'ın 5 Ağustos tarihinde Tokat'taki evine giden polisler, Yılmaz'ı gözaltına almak istedi. Ancak Yılmaz, hasta olan oğlunun 2 Ağustos'ta vefat ettiğini belirtti. Diyarbakır'da görevli olduğunu ifade eden Yılmaz, defin işlemleri için Tokat'ta olduğunu belirtti.

SAVCI İZİN VERDİ, GÖZALTI İŞLEMİNDEN VAZGEÇİLDİ

Polisler, bu bilgileri soruşturma savcısı Okan Özsoy'a bildirdi. Savcının talimatı ile Yılmaz'ın iletişim ve adres bilgileri tespit edildi ve olayın anlatıldığı tutanak tutuldu. Bu işlemlerin ardından da Yılmaz hakkında özel izin verildi. Yılmaz'ın daha sonra savcılığa ya da emniyete çağırılarak ifade vereceği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selim Yılmaz Diyarbakır Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Türk Bayrağı Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (17)

ibrahim:

Rabbim kimseye evlat acısı vermesin.

88
0
yanıtYanıtla
chp i:

cemaate insanlık dersi verilmiş onlar kanser hastası türkan saylanı gözaltına almış ölümünü hızlandırmışlardı........

18
42
yanıtYanıtla
korkusuzbir_fatih_birde_dilek@hotmail.com:

türkan saylan geçmişi karanlık bir kadındır

yanıt0
yanıt0
???dkjshjahd@ezj.com:

Turkan Saylan Olmasaydi kac kisi ve cocugu cuzzamla yasardi fikrin varmi. karanlik gecmis buysa donde kendi karanligina bak

yanıt0
yanıt0
Ş.A:

Devir öyle bir hal aldı ki suçluyu yakalayıp suçlu durumunu düşüyorsun.

43
12
yanıtYanıtla
m ali:

hocanın duası tutmaya mı başladı ne

15
34
yanıtYanıtla
al başınabayde@gmail.com:

dikkat et seninde başına gelebilir

yanıt0
yanıt0
Halim SElimbjklikral@hotmail.com:

M Ali sen insan olamazsın.Yazık kalıbına yazık.Bir sabi üzerinden siyaset.Tüküreyim kalıbına senin alçak!!

yanıt0
yanıt0
osman:

bu ulkede artık adalet yok muslumanım dıyen hırsızı koruyor

36
10
yanıtYanıtla
erol:

katırlar tepişince çimenler ezilr... birileri malı ğötürüyor çalıyor çırpıyor faturası zavallı polislere kesiliyor.. işte böyle bir ülkede yaşıyoruz maalesef....

36
8
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title