Haberler

Polis Her Yerde Onur Özbizerdik'i Arıyor

Güncelleme:

İstanbul'da bir genci ayağından vurarak kaçan Onur Özbizerdik polis tarafından aranırken; görgü tanıklarına göre olay, "yan bakma" tartışması sonucu meydana geldi.

İstanbul'da bir otelin lobisinde 17 yaşındaki bir genci ayağından vurarak kaçan Onur Özbizerdik polis tarafıdan her yerde aranıyor. Görgü tanıkları olayın 'yan bakma' tartışması sonucu meydana geldiğini söylerken, polis olayla ilgili soruşturmayı derinleştiriyor.

SİLAHINI ÇEKEREK AYAĞINDAN VURDU

Şişli'de, Fatih Edremit'in bir rezidansta öldürülmesiyle ilgili tutuklu olduğu cezaevinden geçtiğimiz yıl çıktıktan sonra, aynı gün bir bar güvenlik görevlisini bacağından vuran Onur Özbizerdik, bu sefer Tarabya'da ortaya çıktı. Otelin lobisinde otururken bir nişan daveti için otelde bulunan 17 yaşındaki Ahmet Ozan Ö., ile iddialara göre kendisine yan baktığını iddia ederek kısa bir tartışma yaşayan Onur Özbizerdik, silahını çekerek genci ayağından vurdu. Onur Özbizerdik'in daha sonra soğuk kanlı bir şekilde otelden çıkarak otomobiline binerek kaçtığı öğrenildi. Bacağından vurulan Ahmet Ozan Ö., ise hastanede tedavi altına alındı.


POLİS HER YERDE ÖZBİZERDİK'İ ARIYOR

Olayda sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği çalışma başlattı. Güvenlik kamera görüntüleri incelendi. Görgü tanıklarının ifadesi alındı. Özbizerdik'in İstanbul dışına çıkmış olma ihtimaline karşı polis yakın illerin emniyet birimlerine de bilgi verildiği öğrenildi. Olayın geçmişe dayalı bir olay sonucu meydana gelmiş olma ihtimaline karşılık soruşturma derinleştiriliyor. Polis gece boyunca çok sayıda adrese baskın yaptı, ancak Özbizerdik'in izine rastlamadı.

CEZAEVİNDEN ÇIKTIĞI GÜN ADAM VURMUŞTU

Onur Özbizerdik 11 Aralık 2014'de Sarıyer'deki bir eğlence merkezinde Budy Guard Hakan G.'yi vurduktan sonra izini kaybettirmişti. Olaydan 2 ay sonra avukatıyla savcılığa giderek teslim olan Özbizerdik, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Onur Özbizerdik Fatih Edremit İstanbul Şişli Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

SalihmobilWeb@haberler.com:

Polisin rezilligi istanbul emniyet mudurunun beceriksizligi gitsin istifa etsin yada istanbul polis teskilati fes edilsin. Onur oz. helal olsun polisin beceriksizligini ispatladigi icin.

5
5
yanıtYanıtla
sezer:

adam harbi piskobat ama delikanli degil cünkü siahina güveniyor bilegine degil.

5
0
yanıtYanıtla
aylan:

her şeyi kürt türk meselesi haline getirmeyin ne kadar şerefsiz yorumcu var

4
0
yanıtYanıtla
cihan:

yeni reis onur baba

1
3
yanıtYanıtla
hayrettMobil-ANDROID:

ceza evinden çıktığı gün badigartı vuruyor ve kaçıyor.sonrada tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalıyor.iyide hakim amca bu adam hacdan geldiği gün adam vursa yine bi türlü anlarımda ceza evinden çıkan ve adam vuran biri nasıl serbest kalır.adelete bakk beee.süper.tam adam vurmalık...

4
0
yanıtYanıtla
ercanMobil-ANDROID:

boylesi ancak turkiyede olur otelde kaliyor polis biliyor ama bulamiyor cok komik

3
0
yanıtYanıtla
kesin bilgi Mobil-ANDROID:

bu nasıl iş.kim olursan ol bir insanın ayağına sıkıyorsan 10 yıl ceza alman lazım, ne demek tutuksuz yargılanmak...

3
0
yanıtYanıtla
bekir:

Onur Özbizerdik 30 yasinda yanilmiyorsam 17 yasinda cocuklami basa cikamiyor.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title