Haberler

Adana'da polislerin dezenfektan sorduğu taksici, tıraş losyonu gösterdi

Güncelleme:

Adana'da polis ekipleri il genelinde koronavirüs denetimi gerçekleştirdi. Denetim sırasında bir taksi şoförü polislere dezenfektan yerine tıraş losyonu gösterirken, polisler taksicinin dezenfektan sandığı şeyin tıraş losyonu olduğunu söyledi. Bunun üzerine aracını arayan şoför küçük bir kutu dezenfektan gösterdi ve yoluna devam etti.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, maske takma zorunluluğu bulunan kentin 115 noktasında uygulama yaptı. Toplu taşıma araçlarında; dezenfektan, sosyal mesafeli oturma düzeni ve maske kullanımını denetleyen ekipler, taksileri de tek tek kontrol etti. Ekipler, toplu taşıma araçlarına binerek, sürücü ile yolculara koronavirüs tedbirlerini anlattı ve uyarılarda bulundu.

DEZENFEKTAN YERİNE TIRAŞ LOSYONU GÖSTERDİ

Ekiplerin denetim yaptığı sırada bir taksi sürücüsüne polisin, "Dezenfektanın nerede" diye sorması üzerine şoförün tıraş losyonu gösterdi. Polis, taksiciye elindekinin tıraş losyonu olduğunu söylerken, şoför araç içerisinde uzun bir arama sonucu küçük bir dezenfektan bulup gösterdi.

"ABİ NE KASKI"

Öte yandan ekipler, kask takmayan ve elektrikli bisiklet kullanan sürücü ile yolcuyu durdurdu. Şahıslara 'Neden kask takmadınız' diye soran ekipler, şahısların 'Abi ne kaskı' demesi dikkat çekti. Kimlik göstermeyen şahıslara cezai işlem uygulandı.

Şu ana kadar kent genelinde 47 ceza kesildiği ve denetimin akşama kadar süreceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Koronavirüs 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (9)

ADAM HAKLI:

EVET, TRAŞ LOSYONU EĞER ÇAKMA DEĞİLSE ZATEN DEZENFEKTANDIR.

7
0
yanıtYanıtla
MAMİ:

TRAŞ LOSYONU DA BİR NEVİ DEZENFEKTANDIR ZATEN.

5
0
yanıtYanıtla
zeki:

eee yani içeğinde zaten alkol olan birşey dezenfektan olarak kullanılması normal

5
0
yanıtYanıtla
yinemi adana:

şaşırdık mı?

2
2
yanıtYanıtla
Medya:

Gül suyu verem mi

3
0
yanıtYanıtla
DOLMUŞCU:

Uyduklarına şükredin taksicilerin, yüzde 90ı boş insan

1
2
yanıtYanıtla
rezil ettin kendini:

traş kolonyasının dezenfektan yerine kullanılabileceğini bilmeyen haberler. com ve devletin torpilli memurları sanki dezenfektan şişesine su koysa yakalayacaktı bide traş kolonyasını beğenmiyor kör cahil (istese de öğrenemeyen, kabiliyetsiz, mal)

3
0
yanıtYanıtla
rezalet:

ne kaskı hee . . . ne zaman çıkacak bu eloektrikli motorlarla alakalı yasa. yemin ediyorum benim 150 cc lik motordan daha hızlı gidiyor

0
0
yanıtYanıtla
KONYALI:

o da olur yeterki sürecek bişey olsun

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title