Haberler

Podolski Hakkında Suç Duyurusu

Güncelleme:

Gazeteci Ahmet Döğen, bir mekan çıkışında görüntülemek isterken kendisine saldıran Galatasaraylı futbolcu Lukas Podolski hakkında suç duyurusunda bulundu.

Güneş Gazetesi muhabiri Ahmet Döğen, Etiler'de bir mekânda yemek yedikten sonra çıkışta kendisine saldıran Galatasaraylı futbolcu Lukas Podolski hakkında suç duyurusunda bulundu. Savcılık, Alman futbolcu hakkında 'iş ve çalışma hürriyetini ihlal', 'yaralama' ve 'hakaret' suçlarından soruşturma başlattı.

"YİNE OLSA YİNE YAPARIM"

Gazeteci Ahmet Döğen, geçtiğimiz günlerde Lukas Podolski'yi bir mekândan ayrıldığı sırada görüntülemek istemiş, ancak Galatasaraylı futbolcunun saldırısına uğramıştı. Alman yıldız, korumasıyla birlikte Döğen'i darp etmiş, Astana maçının ardından da yaptığı eylem kendisine sorulduğunda pişman olmadığını söyleyerek "Yine olsa yine yaparım" demişti.



HAKARET VE ADAM YARALAMA!

Avukat Levent Turgut Karakoç, yaptığı yazılı açıklamada "Müvekkilimiz Ahmet Döğen'e görevini ifa sırasında Lucas Podolski ile yakın çevresinde bulunan kişi tarafından yönelen alenen hakaret, yaralama, iş ve çalışma hürriyetinin ihlal edildiği iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduk. Yazılı, görsel, online ve işitsel medyada yer alan ve güncelliğini koruyan bu konuyla ilgili müvekkilimiz hak arama mücadelesine başvurdu" dedi.



(Kaynak: SporAlemi)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Güneş Gazetesi Lucas Podolski Lukas Podolski Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Aslan TurklerMobil-IOS:

Gazeteceyi bende doverdim

0
0
yanıtYanıtla
Ibiş. M:

Herkez görevini bilecek eğer istemiyorsa cekmiyeceksin gazeteciyim diye her yere burnunu sokmayacaksin eğer sokarsan başına gelene razı olacaksın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title