Haberler

Platonik aşık dehşet saçtı! 17 yaşındaki genç kalbinden bıçaklanarak öldürüldü

Güncelleme:

Adana'nın Seyhan ilçesinde yaşanan olayda A.S.Y, yolda yürüyen E.Y, E.T. ve E.Y'nin erkek arkadaşı Muhammet Yasir Yücel'in önünü kesti. E.Y.'ye platonik aşk beslediği öne sürülen A.S.Y. ile Yücel arasında tartışma çıktı. Tartışma sonucunda kalbinden bıçaklanan 17 yaşındaki Yücel hayatını kaybetti.

18 Şubat cuma günü saat 16.30 sıralarında, Adana'nın Seyhan ilçesinde eğitim gördüğü imam hatip lisesinden çıkan Muhammet Yasir Yücel (17), kız arkadaşı E.Y.(17) ve arkadaşı E.T. (16) ile birlikte yürürken A.S.Y.(17), önlerini kesti. E.Y.'ye platonik aşk beslediği öne sürülen A.S.Y. ile Yücel arasında tartışma çıktı.

Platonik aşık dehşet saçtı! 17 yaşındaki genç kalbinden bıçaklanarak öldürüldü

KALBİNDEN VE BACAĞINDAN BIÇAKLADI

Kısa süre içinde kavgaya dönüşen tartışma sonucunda A.S.Y, Muhammet Yasir Yücel'i kalbinden ve bacağından bıçakladı. Çevredekiler, olaya müdahale edip, A.S.Y.'yi yakaladı. A.S.Y., ihbar üzerine bölgeye gelen polis ekiplerine teslim edilirken, Muhammet Yasir Yücel ile E.T. hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan Yücel, Seyhan Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere hayatını kaybetti.

Platonik aşık dehşet saçtı! 17 yaşındaki genç kalbinden bıçaklanarak öldürüldü

"BAŞKA BİRİYLE GÖRÜNCE KISKANÇLIK KRİZİNE GİRDİM"

Emniyete götürülen A.S.Y.'nin ise ifadesinde, E.Y. ile sevgili olduklarını öne sürdü. İfadesinin devamında E.Y ile Muhammet Yasir Yücel'i birlikte görünce kıskançlık krizine girdiğini belirten A.S.Y konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Bir süre sevgili olduktan sonra ayrıldık. Olay günü de başka biriyle görünce kıskançlık krizine girdim".

Platonik aşık dehşet saçtı! 17 yaşındaki genç kalbinden bıçaklanarak öldürüldü

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Yapılan adli işlemler sonrası adliyeye sevk edilen A.S.Y çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Seyhan Adana Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title