Haberler

Pis Yedili yeniden mi başlıyor? Pis Yedili nedir? Pis Yedili dizi konusu nedir? Pis Yedili dizi oyuncuları kimler? Pis Yedili yeni bölümler ne zaman?

Türk dizilerinin en çok izlenen ve beğenilen dizilerinden olan Pis Yedili tekrardan ekranlara dönüyor. Pis Yedili yeniden mi başlıyor? Pis Yedili nedir? Pis Yedili dizi konusu nedir? Pis Yedili dizi oyuncuları kimler?

Pis Yedili Türk izleyicisi ve özellikle de gençler tarafından beğenilerek izlenen bir diziydi. Uzun yıllardır yeni bölümü yayınlanmayan ve bitirilen dizi tekrardan yeni bölümler ve yeni oyuncu kadrosuyla izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Pis Yedili ne zaman yayılanacak? Pis Yedili konusu nedir? Detaylar haberimizde.

PİS YEDİLİ DİZİSİ YENİ BÖLÜMLER NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Sevilen dizi Pis Yedili'nin yeni bölümlerinin Haziran ayı içerisinde yayınlanması bekleniyor.

PİS YEDİLİ KONUSU NEDİR?

Pis Yedili, okudukları lisede yangın çıktığı için açıkta kalır. Filiz hanım, onları özel bir liseye yerleştirir. Ama sınıf arkadaşları onları hiç sevmez ve onlara "varoş" diye hitap etmeye başlar. Kolejin başarıya endeksli sistemine sıkı sıkıya sahip çıkan müdiresi Esma Sultan bu öğrencilerin lisenin not ortalamasını düşüreceği endişesiyle onları istemese de, altın kalpli müdür yardımcısı Hasan Paşa'nın ve Filiz hanımın destekleri ile bu yedi öğrencinin hayatında yeni okullarında yepyeni bir yaşam başlar.

Pis Yedili yeniden mi başlıyor? Pis Yedili nedir? Pis Yedili dizi konusu nedir? Pis Yedili dizi oyuncuları kimler?PİS YEDİLİ

PİS YEDİLİ OYUNCULARI KİMLER?

Pis Yedili, yayınlandığı dönemde dizinin başrollerini Ayşegül Aldinç, Özge Özberk, Asuman Dabak, Turan Özdemir, Kadir Doğulu, Murat Arkın ve Barış Üregül Akan oynamaktaydı. Diziden ayrılan çok fazla oyuncu olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Pis Yedili Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title