Haberler

Pınarbaşı Belediyesi Eğitime Desteğini Sürdürüyor

Pınarbaşı Belediyesi, 4 hafta önce Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavına (TEOG) girecek öğrencilere çalışma seti dağıtmıştı.

Pınarbaşı Belediyesi, 4 hafta önce Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavına (TEOG) girecek öğrencilere çalışma seti dağıtmıştı. Bu defa bütün 12.sınıflara LYS-LGS çalışma setleri dağıttı.

İMKB Anadolu Lisesi'nde gerçekleşen dağıtım törenine Pınarbaşı Belediye başkanı Dursun Ataş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlhan Pirci, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Eğitimle ilgili olarak hiçbir sorumluluktan kaçmadığını ve çok sayıda proje üzerinde çalışmalarının olduğunu söyleyen başkan Ataş konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Geçtiğimizin günlerde ilçemizde bulunan bütün 8.sınıf öğrencilerine TEOG destek seti dağıttık. Bu defa 12.sınıflara katkı yapacağını düşündüğümüz YGS-LYS ders çalışma setleri dağıtıyoruz. Bizler için siz öğrencilerimiz çok değerlisiniz. Ufakta olsa sizlere bir katkı sağlayabilirsek ne mutlu bizlere.

Göreve başladığım ilk günden itibaren eğitime yönelik birçok proje ürettik. Bu konuda elimizi taşın altına her zaman koyduk, yeri geldi elimizden gelenin fazlasını yaptık. Eğitime yönelik destek projelerimizi, yapmakla yükümlü olduğumuz asli görevlerimizden asla ayırmadık. Nerede eğitim ve öğrencilerimizle ilgili yapılacak bir organizasyon olsa her zaman en önde olmaya çalıştık.

Geleceğimiz olan siz kıymetli öğrencilerimize her zaman, layık olduğunuz desteği vermeye çalıştık. Sizlerin sağlıklı ve huzurlu ortamlarda eğitiminizi devam ettirmeniz için, okullarımıza maddi ve manevi gerekli olan bütün desteği verdik. Ama bir tek bizim gayretlerimizle olmuyor. Sizlerinde durumun ciddiyetine varıp, özverili bir şekilde çalışması gerekmekte. İnanıyorum ki bu çalışma setleri sizlere fayda sağlayacaktır. Sizlerinde, bizlerinde emeklerini boşa çıkarmayacaktır. Hepinize şimdiden başarılar diliyorum. Allah çalışmalarınızın karşılığını daima verir. Sizler yeter ki çalışın, çalışın, çalışın.

Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Öğretmen ve öğrenci kardeşlerime başarılar diliyorum."

Tören sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Başkan Ataş'a eğitime verdiği desteklerde dolayı plaket taktim edildi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dursun Ataş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title