Haberler

Pınar Gültekin'in katilinin ailesi, haberlerin engellenmesi için gizlilik talebinde bulundu

Güncelleme:

Pınar Gültekin'in katili Cemal Metin Avcı'nın ailesi, işlenen kadın cinayetine ilişkin haberlerin engellenmesi için savcılığa gizlilik talebinde bulundu.

Pınar Gültekin cinayetine tepkiler sürerken katil Cemal Metin Avcı hakkında yeni gelişmeler yaşandı. Muğla'nın tanınmış ailelerinden olan Avcı ailesi cinayetle ilgili haberlerin yapılmaması için savcılığa başvurup gizlilik kararı talebinde bulundu.

Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i öldüren evli ve bir kız çocuğu babası olan 32 yaşındaki Cemal Metin Avcı, Muğla Ula'da "Cüce" adlı işletmesinin sahibi. Suçunu itiraf etmesinin ardından Muğla Adliyesi'ne getirilerek "canavarca hisle ve eziyet çektirerek adam öldürmek" suçlamasıyla adliyeye sevk edilen Avcı, ardından tutuklanıp cezaevine gönderildi. Bu gelişmenin ardından Avcı'nın ailesi savcılığa başvurarak, Gültekin cinayetini konu alan haberlerin engellemesini için gizlilik kararı talep etti.

NE OLMUŞTU?

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin (27), 16 Temmuz'da Akyaka Mahallesi'nde yalnız yaşadığı evinden ayrılmış, aynı gün ablası ile telefonla görüştükten sonra kendisinden bir daha haber alınamamıştı.

Ailesinin, Akyaka Jandarma Komutanlığına kayıp ihbarında bulunması üzerine başlatılan çalışmada, Gültekin'i tanıyan kişilerin listesi çıkarılmış ve bölgedeki güvenlik kamerası kayıtları incelenerek görgü tanıklarının ifadelerine başvurulmuştu.

Şüphe üzerine gözaltına alınan genç kızın eski erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı, ilk ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmese de delilleri görünce, bir süre arkadaşlık yapıp ayrıldığı Gültekin'in tekrar barışma isteğini geri çevirmesi üzerine genç kızı bağ evinde öldürdüğünü, cesedini yaktıktan sonra bir varile bırakarak Gülağzı mevkisinde ormanlık alana attığını itiraf etmişti.

Avcı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince "canavarca hisle adam öldürmek" suçundan tutuklanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Pınar Gültekin Metin Avcı Muğla Ula Haberler

500

Yorumlar (68)

Oğuz Türkü:

Sahib çıksaydınız kızınıza Anne babada katil kadar suçluuuu kimse kusura bakmasın evli adamla ne işin var kızım

21
25
yanıtYanıtla
ONUR:

senin dilin ile beynin arasında bir bağlantı kesin yok.

yanıt8
yanıt7
saçmalama:

saçma saçma konuşmayın, kendini bekarım diye tanıtan o kadar evli kadın ve erkek var ki, ne yapacak ilk konuşmada scr sinimi isteyecekler. . ! belki evli olduğunu öğrendi ve hemen ayrılıp uzaklaştı ama adam saplantılı çıktı nebilebiliriz. . ayrıca cocuğunuz var mı bilmem ama hiç bir ebeveyn cocuklarını tam olarak tanımıyor, gençler dışarda başka evde başka karakterler sergiliyor. .

yanıt12
yanıt6
deniz:

Kırsal bölge kadınları öldürüldüğünde haber 2 gün bile sürmüyor. belli tip yaşamı olanların olayları destan oluyor. duyar yapan yetkili kurum dernek bireyler her kesime eşit yapın!

38
6
yanıtYanıtla
doğru tespit:

Şahit olduğum eşi gözünü kör etmiş burnu kırılmış yamuk ve bu anne hala o adamla evli kalmaya mecbur sırf bu yüzden çarşaf giyiyor. Hep böyle gerçek mağdurlar yok ortada.

yanıt12
yanıt0
Koyun:

Aynen

yanıt8
yanıt0
İBRAHİM ÖZTÜRK:

İnsanlarda utanma da kalmamış. Ne demek yayından kaldırma hakkı. Benim oğlum bu suçu işlese evlatlıktan anında reddederim. Demek bunlar sülalece psikopat

34
4
yanıtYanıtla
Emrah:

İmtihan edilmediğin bir konuda böyle atıp tutmamak lazım. Bu psikopatın ailesi belki bu adamdan illallah etmiştir. Nereden biliyorsun? Suç kişiseldir. Bu ve benzeri adamların idam edilmesinden yanayım ancak ailelerinin hayatını karartmak bir zulmü başka zulümle temizlemeye çalışmaktır. Bu mümkün değildir.

yanıt5
yanıt3
slm:

BİZDE BU DİZLER OLDUĞU SÜRECE BU OLAYLAR SANKİ DEVAM EDECEK DİZİYE BAKARLAR O YAŞANTIYI YAŞAMAK İSTİYOR ŞU ANADA KİMSE HALİNE ŞÜKÜR ETMİYOR HEP LÜKS YAŞAMAK İSTİYOR BİZ MÜSLÜMANLAR HALIMIZA ŞÜKÜR ETMEDİKÇE BUNLAR DEVAM EDECEK ALLAH BİZLERE HİDAYET VERSİN

26
2
yanıtYanıtla
arab:

yallah arabistana kardeş

yanıt0
yanıt0
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title