Haberler

Petrolsporlu Futbolcular Bir Bir Ayrılıyor

Güncelleme:

3.Lig 3.Grup'ta oynayan Petrolspor, bu yıl başarısız bir trend çizince futbolcuları takımlarından bir bir ayrılmaya başladı.

Petrolspor'da yaprak dökümü

Batman'ı profesyonel ligde temsil eden Petrolspor'un, bu yıl istenilen başarıyı gösterememesi ardından futbolcuları takımdan ayrılmaya başladı.

Önceki gün Petrolspor'dan ayrılan Aykut Karaman'ın ardından diğer oyuncular Mehmet Yılmaz ve Önder Sezer Mangu'nun takımdan ayrıldığı öğrenildi.

Petrolspor'un sezon başında Kırıkhanspor'dan renklerine bağladığı Mehmet Yılmaz ve devre arasında takım takviye ettikleri 20 yaşındaki genç futbol Önder Sezer Mangu'nun Petrolspor'dan ayrıldığı öğrenildi.

Petrolspor formasıyla bu sezon 22 maça çıkan orta saha oyuncusu Mehmet Yılmaz 3 gol atmayı başarırken, taraftarların sevdiği isimler arasında yer alıyordu.

Bir diğer isim olan Önder Sezer Mangu ise Kırmızı-Beyazlı ekibe ikinci devrede gelmiş ve sadece 5 dakikalık bir süre sahada yer almıştı.

KALECİ SÜLEYMAN: BEN TAKIMDAN AYRILMADIM

Öte yandan Petrolspor adını taşıyan birçok sosyal medya hesabı üzerinden kaleci Süleyman Kasap'ın takım ile yollarını ayırdığı iddia edildi.

Nerden yayıldığı belli olmayan iddianın asılsız olduğu, kaleci Süleyman Kasap'ın nişan yapmak için yönetimden izin alarak memleketine gittiği öğrenildi.

Konu hakkında açıklama yapan tecrübeli eldiven Kasap, "Petrolspor'dan ayrıldığım yönünde paylaşımları bende sosyal medyadan öğrendim, ancak şuan için böyle bir durum söz konusu değil. Ben nişan yapmak için yönetimden izin alarak kısa süre için memleketime döndüm. Ayrıldığım yönünde çıkan haberler asılsızdır. Sezon bitimine kadar Petrolspor'dayım, daha sonra yönetimimle görüşüp nasıl bir yol izleyeceğime karar vereceğim" dedi. Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci / Spor

Batman Yerel Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title