Haberler

Pereira, Monaco Teknik Direktörü Jardim'i İki Kez Devirdi

Güncelleme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Porto'nun başında görev yaparken Braga'nın başındaki Leonardo Jardim'i iki kez mağlup etmişti.

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, ön eleme turunda Fransız ekibi Monaco'yla eşleşti. Muhtemel rakipler arasındaki en güçlü takımı çeken Sarı-Lacivertlilerde bizim açımızdan olumlu bir detay ortaya çıktı.

PEREIRA'NIN ŞANSI TUTUYOR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 2011-12 sezonunda Porto'da görev yaparken o zaman Braga'da görev alan Leonardo Jardim'i iki kez yenmişti. Vitor Pereira yönetimindeki Porto sahasında 3-2 deplasmanda 1-0 galip gelmişti.

2 KEZ DAHA KARŞILAŞACAKLAR

İki teknik adam, 26-27 Temmuz'da Ülker Stadyumu'nda, 2-3 Ağustos tarihlerinde ise Monaco'da Stade Louis'de karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Leonardo Jardim Fenerbahçe Porto Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

mert:

ülen hep böyle diyonuz yenilip geliyoruz.

9
1
yanıtYanıtla
gerçekçi olalım:

Shaktar içinde aynı şeyleri diyordunuz ama ilk yenilgisini aldı geçen sene. Bunada yenilir merak etmeyin. Bu adamın yapısı ve kimyası Fenere tutmadı, Fenerde başarılı olamaz, istersen dünya yıldızlarını getir, takım oyunu oynatıp başarı yakalayamaz.

5
1
yanıtYanıtla
MASKKK:

bu bizim medya tam bi denyo yaff perira kimin başında hangi takımıda iken devirmiş ulan portekizde portonun başında olan bir hoca hama hama tüm diğer takımları yenmesi gibi olağan bir sonuç desenki pereira yenilmiş hayret deriz şimdi işler tersine o dönemde portonun futbolcu kalitesi braganın futbolcu kalitesi karşılaştır şimdi fb monaco futbolcu kalitesi bunun şansla mansla işi yok ama futbol mucize oyunudur olabilir

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title