Haberler

Pereira'dan Farklı 11

Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-DHA

Fenerbahçe'de 3-1 kaybedilen Molde maçında sahaya çıkan ilk 11'den 4 isim yedeğe çekildi. Teknik Direktör Vitor Pereira, Van Persie, Volkan Şen, Caner Erkin ve kaleci Fabiano'yu mücadeleye yedek kulübesinde başlatacak.

SİSTEM 4-3-3

Volkan Demirel ve Fernandao yeniden ilk 11'deki yerlerine dönerken, Pereira Caner'in yerine Hasan Ali, Van Persie'nin yerine ise Markovic'i tercih etti.

4'lü savunmanın önünde Mehmet Topal, Ozan Tufan ve Meireles orta sahanın yükünü çekecek. Forvette ise kanatlarda Markovic ve Nani, göbekte ise Fernandao görev yapacak.

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 5. hafta maçında Bursaspor ile Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde karşılaşacak olan Fenerbahçe sahaya şu on birle çıkacak:

Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Bruno Alves, Michal Kadlec, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Raul Meireles, Lazar Markovic, Luis Nani, Fernandao

Yedekler: Fabiano Ribeiro, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Uygar Mert Zeybek, Alper Potuk, Volkan Şen, Robin van Persie

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Lazar Markovic Fenerbahçe İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title