Haberler

Pelin Akil'le Evli Olan Anıl Altan Evlilik Yıl Dönümlerini Sosyal Medyadan Kutladı

Güncelleme:

Anıl Altan sosyal medya paylaşımı ile karısı Pelin Akil'in evlilik yıl dönümünü romantik sözlerle kutladı. Altan, ''Kalbimizin birlikte attığı nice beş senelere, güzel karıcığım'' dedi.

Ekranların sevilen yüzleri Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinin 31 Temmuz günü 5 evlilik yıl dönümleriydi. Bunun üzerine Anıl Altan sosyal medya hesabından romantik sözlerle yıl dönümlerini kutladı.

''ZAMAN SENİNLE DURMUŞ''

Yaptığı paylaşımda Altan, ''Zaman seninle durmuş ve senden sonra çokta önemli olmasa da Dünya da seninle geçirdiğim insanlığın kullandığı zaman birimine göre 5. Senemiz ama seninle her anımız yeni,heyecanlı...geride kalan bir şey yok hep kattıklarımız,birbirimizden öğrendiklerimiz,beraber büyüdüğümüz,güldüğümüz ve kalbimizin birlikte attığı nice 5 senelere güzel karıcığım'' diyerek takipçileri ile paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Pelin Akil Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

büşra:

ÇOK ROMANTIK VE TATLILAR

3
0
yanıtYanıtla
VANLIYAM ŞANLIYAM:

MİETİN, İNSANLARIN DERDİ KENDİNE YETMİYOR İŞİMİZ YOK BU TÜR KİŞİERİN HABERİNE BAKALI ÇOK SAÇMA BİR HABER. BİZE NE B TÜR YARATIKLARDAN RANT VE ÇIKAR UĞRNA Kİ BUNLAR KİM BUNLAR.

1
2
yanıtYanıtla
Yağmur:

O zaman sende içine girip okuma haberi insanlara laf atıp muhalefet olmaya bayılıyorsunuz gerçekten.

yanıt10
yanıt1
nurcuk:

bunlar evleneli 5 sene olmadı ki. 2 sene oldu anca

2
0
yanıtYanıtla
yoldan gecen haber oluyor:

cidden tanımıyorum bu kez. anıl altan kim.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title