Haberler

Peker Açıkalın ile Keyifli Sohbet

final konuğu ünlü oyuncu Peker Açıkalın oldu.

Küçükçekmece Belediyesi'nin her ay düzenlediği "Yüzümüzü Güldürenler" söyleşi programının bu sezon ki

final konuğu ünlü oyuncu Peker Açıkalın oldu. Açıkalın, oyunculuk kariyerinde yaşadıklarını esprili bir dille katılımcılarla paylaştı.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından her ay düzenlenen"Yüzümüzü Güldürenler" programının bu ay ki konuğu ünlü oyuncu Peker Açıkalın oldu.

Moderatörlüğünü Küçükçekmece Belediyesi

Kültür Merkezleri Sanat Danışmanı Levent Tülek'in yaptığı programa Başkan Yardımcısı Hüseyin İpek de katıldı. Söyleşiye başlamadan önce katılımcılara izletilen sinevizyon gösterisinde,

Açıkalın'ın oynadığı diziler ve sinema filmlerinden kesitler sunularak ünlü oyuncunun hayatı anlatıldı.

Birçok dizi ve sinema filminde rol alan Peker Açıkalın, özellikle Avrupa Yakası dizisinde Gaffur tiplemesiyle sanat yaşamında zirveye oturdu. Oyuncu karakterlerini kendisinin oluşturduğunu söyleyen Açıkalın, "Teklif aldığım oyunların senaryolarına bakarken oto sansürümü kendim yapıyorum" diye konuştu.

Komedi yapımlarının vazgeçilmez isimlerinden biri olan Açıkalın, son zamanlarda yapılan komedi dizilerini de eleştirdi. Açıkalın, "Dünyanın en ciddi işi insanları güldürmektir.

Ülkemizde yapılan komedi dizilerinde seviye o kadar çok düştü ki, halk artık küfürlere güler oldu" diyerek üretimsizlikten şikayet etti. Yapımcıların oyuncuların haklarını tam olarak vermediğini de ifade eden Peker Açıkalın, "Birçok önemli firmadan reklam filmi için teklif aldım. Çok ciddi paralar verdiler. Ancak prensip olarak kabul etmedim. Kabul etseydim, benim sanat yaşamımı olumsuz yönde etkileyecekti" diye konuştu.

Seyircilerin merak ettiği soruları da cevaplayan Açıkalın,

uzun süredir tiyatro yapmadığını ama yapmaya karar verirse de ilk oyununda Küçükçekmece'de oynayacağını söyledi.

Söyleşi sonunda Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İpek, ünlü oyuncu Peker Açıkalın'a çiçek vererek, katılımından dolayı teşekkür etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece Belediyesi Peker Açıkalın Hüseyin İpek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title