Haberler

Patrıcıa Kaas'tan Romantik Kabare

Efsanevi şarkıcı Edith Piaf'ın 50.yıldönümünde Piaf'ın şarkılarını yeniden yorumlayan, Fransızların süperstarı Patricia Kaas, albümünün dünya turnesi ve İstanbul Shopping Fest kapsamında İstanbul'un yepyeni etkinlik ve yaşam mekanı Life Park'ta...

Efsanevi şarkıcı Edith Piaf'ın 50. yıldönümünde Piaf'ın şarkılarını yeniden yorumlayan, Fransızların süperstarı Patricia Kaas, albümünün dünya turnesi ve İstanbul Shopping Fest kapsamında İstanbul'un yepyeni etkinlik ve yaşam mekanı Life Park'ta hayranlarıyla buluştu.

Edith Piaf'ın "Mon Dieu" şarkısıyla konsere başlayan Kaas'ın performansı boyunca, ekranda Paris sokaklarından fotoğraflar gösterilirken, ünlü yıldız da dans ederek ve hikayeler anlatarak geceye ayrıca bir kabare havası verdi.

Sahnede ekranlara sanatçının ünlü aktör Alain Delon'la çektiği kısa videodan görüntülerin ardından, meşhur "Milord" şarkısını da yorumlayan Patricia Kaas, bildiğimiz Piaf şarkıları dışında özellikle seçtiği Piaf'ın ilk kayıtlarından da sürprizler yaptı. 25 yıllık kariyerini geride bırakan ve Fransızların dünya starları arasına giren Patricia Kaas, "La Foule" şarkısıyla büyük alkış aldı ve şarkılar sona ermek üzereyken yağan yağmurla seyircilere romantik bir gece yaşatmış oldu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Patrıcıa Kaas Edith Piaf İstanbul Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title