Haberler

Patnos'ta Düzenlenen Futbol Turnuvası Sona Erdi

Ağrı'nın Patnos İlçesinde Düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası Yapılan Final Maçı ile Sona Erdi.

Ağrı'nın Patnos ilçesinde düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası yapılan final maçı ile sona erdi.

Patnos Spor Kulübü ve Cafemiss isimli işyerinin katkıları ile düzenlenen turnuvanın bugün yapılan final maçını İlçe Kaymakamı Tuncay Dursun, Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Şükrü Arıcan ile bazı kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri izledi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardında 20 takımın katıldığı turnuvada finale kalan Çınarkaya ile Vestel Teknik Servisi takımlarını maçına geçildi. Oynanan maçın sonunda rakibini 5-3 mağlup eden Vestel Teknik Servisi takımı turnuvanın finalist oldu.

Turnuvanın finalist olan Vestel Teknik Servisi takımına birincilik kupasının yanı sıra turnuvanın sponsoru Cafemiss tarafından verilen 10 adet Cumhuriyet altınını sporculara takan Kaymakam Dursun, birer tane de kitap hediye etti.

Turnuvanın ikincisi olan Çınarkaya takımına ikincilik kupasının yanı sıra 10 adet yarım, üçüncü olan Eşrefler takımına ise üçüncülük kupası ile 10 adet çeyrek Cumhuriyet altını verildi.

(KÖ-ŞA-Y) 18.05.2008 14:34 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title