Haberler

Parkta Sabah Yürüyüşü Yaparken Otomobil Altında Öldü (2)

ARKADAŞI CANINI ZOR KURTARMIŞ Konya'da parkta yürüyüş ve koşu yaparken kontrolden çıkan otomobilin parka dalıp çarpması sonucu yaşamını yitiren 3 çocuk babası tekstilci Mehmet Ali Can ile birlikte yürüyüş yapan Ali Uçkun, otomobilin kıl payı yanından geçtiğini söyledi.

ARKADAŞI CANINI ZOR KURTARMIŞ Konya'da parkta yürüyüş ve koşu yaparken kontrolden çıkan otomobilin parka dalıp çarpması sonucu yaşamını yitiren 3 çocuk babası tekstilci Mehmet Ali Can ile birlikte yürüyüş yapan Ali Uçkun, otomobilin kıl payı yanından geçtiğini söyledi. Uçkun şunları anlattı:

"Biz 3 yıldır her sabah Mehmet ile birlikte sabah namazını kılar, sonra 1 saat koşardık. Burada ilk turumuzda pistin yola yakın kısmına geldiğimizde bir otomobil ağacı devirerek bizim üstümüze geldi. Yanımızda koşan Mehmet arkadaşımızı çarparak parktaki kamelyaya kadar savurdu. Çok iyi bir insandı. Camiden çıktık koşuya başladık, abdestiyle öldü. Bu parkta her sabah insanlar koşu ve yürüyüş yapıyor. Yetkililerden önlem alınmasını istiyoruz."

Kazada yaralanan sürücü Ömer Urgun ile yanında bulunan Selda Urgun'un tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ali Can Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title