Haberler

Park Kavgası Kanlı Bitti

Küçükçekmece’de apartmanın önüne araç park etme yüzünden iki aile arasında kavga çıktı.

Küçükçekmece'de apartmanın önüne araç park etme yüzünden iki aile arasında kavga çıktı. Park etme kavgasında yaralanan Doğu Türkistanlı bir kişi ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay, saat 17.00 sıralarında Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi Yalçın Sokak üzerinde bulunan 5 katlı binanın önünde meydana geldi. İddiaya göre, olayın olduğu apartmana yeni taşınan Doğu Türkistanlı bir aile apartman girişine engel olduğu için binanın önüne araba park edilmesini istemedi. Karşı binada oturan başka bir aile ise arabasını bu bina önüne defalarca park ettiği için Doğu Türkistanlı aile ile park yeri yüzünden küçük tartışmalar yaşandı. Doğu Türkistanlı Seyfettin Dursunoğlu apartmandan çıkıp işe gideceği sırada binanın önünde yine aracın park edildiğini görünce ağabeyi Muhammed Dursunoğlu'nu arayarak durumu anlattı. Doğu Türkistanlı aile aracın çekilmesini istediği sırada karşı tarafın saldırısına uğradı. Çok sayıda kişi tarafından darp edilen ağabey ve kardeşi en son sopa ile yaralandıktan sonra şahısların olay yerini terk etmesiyle kurtuldu. Olayı gören vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerini arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Doğu Türkistanlı bir kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

"Sopayla, kesici aletle üzerimize geldiler"

Olayın şokunu üzerinden atlatamayan Seyfettin Dursunoğlu'nun korkudan titrediği ve üzerindeki kıyafetlerin parçalandığı görüldü. Olayın park kavgası yüzünden çıktığını belirten Doğu Türkistanlı Dursunoğlu, "Biz buraya yeni taşındık, bunların araçları kapının önünü kapatıyor. Geçen günlerde de söyledik bunlara arabanızı girişi kapatmayacak şekilde konulmasını istedik. Onlar da bize 'Bu mahalle bizim değil mi biz aracımızı istediğimiz yere koyarız' şeklinde cevap verdi, sonra çekti gitti. Ben de ağabeyimi çağırdım bu aile gene arabayı buraya koydular, çekmediler, ağabeyimle birlikte gittik 'Arabanızı buradan alır mısınız' diye söyledik. Geçen gün de böyle yaşandı dediğimiz an sopayla, kesici aletlerle üzerimize gelmeye başladılar. 5 ya da 7 kişi olabilir tam sayamadım kendimi korumaktan ağabeyime bakamadım" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Huysuz Virjin Küçükçekmece 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title