Haberler

    Paris Moda Haftası'nda Dünya Karması

    Paris Moda Haftası devam ediyor.

    Paris Moda Haftası devam ediyor. Belçikalı modacı Raf Simons 1970'li yıllardan esinlenerek hazırladığı Dior defilesinde parlak kumaşları, diz altı etekleri ve renkli tasarımlarıyla beğeni topladı.

    Issey Miyake ise geometrik desenli defilesinde renkli bir koleksiyonla podyumlardaydı. Japon moda devi bele oturan kloş eteklerin üzerine kombinlediği triko atletleriyle bahar aylarına sıcak bir merhaba dedi.

    Kenzo ise yeni Sonbahar / Kış koleksiyonunda bol pantolonlar geniş kollu panço ve yağmurluklar ile yıla damgasını vurdu.

    Mugler siyah beyaz asortisinden vazgeçmedi ve beyaz ve siyah mini elbiseleriyle 2015 / 2016 yılında yine kadın seksapelliğini ön plana çıkaracağının sinyallerini verdi.

    Yazar:

    Etiketler: Gönderildi: 09 Mart 2015

    İzlenme oranı: 0.0

    Oylar: 0

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Issey Miyake Paris Dior Moda Dünya Haberler

    Bakmadan Geçme

    BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title