Haberler

Pamukören Beldesinde Bisiklet Yolu Açıldı

Aydın’ın Kuyucak ilçesine bağlı Pamukören beldesinde bisiklet yolu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Aydın'ın Kuyucak ilçesine bağlı Pamukören beldesinde bisiklet yolu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Beldede bisiklet sporunu sevdirmek için hazırlanan "Comenius Projesi" kapsamında  Letonya, Almanya, İspanya ve İtalya ülkelerinden gelen proje ortağı öğrencilerle Comenius projesi "Cycling Europe/Bisikletle Avrupa" kapsamında hazırlanan bisiklet yolu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Bisiklet yolunun açılışında konuşan, Pamukören Belediye Başkanı Metin Ertürk, Avrupa Birliği projelerinden biri olan Bisikletle Avrupa Projesi'nin 2012 yılında başladığını anımsattı.

2014 yılında da sona erecek olan uzun soluklu bir projeyi hayata geçirdiklerini belirten Ertürk, beldelerinin sağlıklı ve engelsiz yaşamı benimseyen bir belde olarak öne çıktığını ifade etti.

Ertürk, "Kaldırımı olmayan sokak-caddelerimizle engellilerimize büyük kolaylık sağlamaktayız. Son olarak da 2 kilometrelik belde merkezinde bir bisiklet ve engelli yolu ile sağlıklı ve engelsiz yaşamın gereklerini yapmaya devam ettik. Bu konudaki çalışmalarımız devam edecek" dedi. - Aydın

Kaynak: AA / Yerel

Metin Ertürk Pamukören Kuyucak Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title