Haberler

Palu Kaymakamı Öztürk'ten Belde ve Köy Ziyaretleri

Palu Kaymakamı Mehmet Öztürk ve Belediye Başkanı Mehmet Sait Dağoğlu, ilçeye bağlı Beyhan beldesi ve Arındık Köyünü ziyaret etti.

Palu Kaymakamı Mehmet Öztürk ve Belediye Başkanı Mehmet Sait Dağoğlu, ilçeye bağlı Beyhan beldesi ve Arındık Köyünü ziyaret etti.

Kaymakam Öztürk ve Dağoğlu, Beyhan Belde Belediye Başkanı Hüseyin Ataş'ı ziyaret ederek, bilgi aldı. Ardından, beldede bulunan esnafları ziyaret ederek, onlarla sohbet etti.

Buradan Beyhan İlkokulu ve Ortaokulu'na geçen Öztürk ve beraberindekiler, idarecilerden okulun fiziki ve eğitim durumu hakkında bilgi aldı.

Öztürk, yaptığı açıklamada, öğretmenler tarafından hazırlanacak olan her türlü sosyal ve kültürel projelerin Kaymakamlık tarafından destekleneceğini ifade ederek, öğretmenlerin de öğrencilere yönelik sosyal ve kültürel içerikli proje hazırlamalarını istedi.

Öztürk ve beraberindeki heyet, Arındık Köyüne geçerek burada bekleyen köylülerle bir araya geldi.

Köy halkı ile bir süre sohbet eden Kaymakam Öztürk, köylülerin temennilerini imkanlar ölçüsünde gelecek yılın yatırım programında karşılayacaklarını belirtti.

Temasları kapsamında Beyhan Barajı inşaatını gezen Öztürk, İlçe Jandarma Karakolu ve Arındık Karakol Komutanlığı'na da ziyaret gerçekleştirdi.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Sait Dağoğlu Mehmet Öztürk Palu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title