Haberler

Palandöken: "Şenses Gönüllerde Yaşayacaktır"

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Adnan Şenses’in geride bıraktığı eşsiz eserleri ve özgün yorumuyla gelecek nesiller tarafından da örnek ve saygın bir sanatçı olarak anılacağını söyledi.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Adnan Şenses'in geride bıraktığı eşsiz eserleri ve özgün yorumuyla gelecek nesiller tarafından da örnek ve saygın bir sanatçı olarak anılacağını söyledi.

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Adnan Şenses'in vefatı sebebiyle yayınladığı mesajında şunları dile getirdi; "Türk musikisinin usta yorumcusu Şenses'in vefatını derin bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum. Yarım asrı aşan başarılı sanat geçmişiyle her türlü takdire mazhar olan Adnan Şenses, beste ve güfteleriyle halkımızın gönlünde müstesna bir yere sahiptir. İnanıyorum ki Adnan Şenses, geride bıraktığı eşsiz eserleri ve özgün yorumuyla gelecek nesiller tarafından da örnek ve saygın bir sanatçı olarak anılmaya devam edecektir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bendevi Palandöken Adnan Şenses Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title