Haberler

Özkartal'a Anlamlı Plaket

Sivil Toplum kuruluşu temsilcilerine, bilim adamlarına ve hukukçularına Hacımüftüoğlu tarafından plaketle ödüllendirildi.

Daha önce Rize'nin Güneysu Derneği öncülüğünde 24. 09. 2011 tarihinde Güneysu da düzenlenen "Yeni Demokratik Anayasa Paneli" ne katılan ve aralarında Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal'ın da bulunduğu çok sayıda Sivil Toplum kuruluşu temsilcilerine, bilim adamlarına ve hukukçularına Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu tarafından plaketle ödüllendirildi.

Süleymaniye deki Darüzziyafe de düzenlenen ödül törenine katılan Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Arif Yılmaz, Güneysu kaymakamı Gökmen Çiçek, Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, Bursa Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. İsmail Kara birer selamlama konuşması yaptılar. Konuşmacılar, "Yeni Demokratik Anayasa Paneli" konusunda görüş bildirerek bu yönde yeni hazırlanacak olan anayasa çalışmalarına katkı sağlayan herkese teşekkür ettiler.

Konuşmacılar, Türkiye nin artık bir hukuk ülkesi olma yolunda önemli mesafeler kaydettiğini demokratik, milli ve sivil bir anayasanın yapılmasının artık kaçınılmaz olduğunu belirterek, mili birlik ve beraberliğe dayalı herkesin birbiriyle kucaklaşarak barışçıl bir ortamın hazırlanması ve bu gereksimin yerine gelmesi içinde toplum olarak herkese büyük bir görev düştüğünü, bu görevi ise hem korkmadan ve hemde kopmadan üstesinden gelebileceğini söylediler.

Gecede plaketini Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder'in elinden alan Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal, bu anlamlı plaketin kendisi için son derece büyük bir önemi olduğunu söyleyerek, geceye katılan herkese teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Darüzziyafe Süleymaniye Güneysu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title