Haberler

Özge Borak'ın Değişimi Sosyal Medyayı Şaşırttı!

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Özge Borak'ın sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf sonrası takipçileri şaşkınlığa uğradı. Gözlerinin lens mi olduğu sorusuna verdiği cevap ise oldukça dikkat çekiciydi.

Ata Demirer ile kısa süren evliliği ile magazin gündeminde adından sıkça söz ettiren ve en son "İstanbullu Gelin" ile ekranlarda izlediğimiz ünlü oyuncu Özge Borak, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraf ile değişimini takipçileri ile paylaştı. Paylaşım sonucunda hayranlarının soru yağmuruna uğrayan güzel oyuncu sorulara yazdığı not ile cevap verdi.

Özge Borak'ın Değişimi Sosyal Medyayı Şaşırttı!

"MAHARET IŞIKTA VE MAKYAJDA"

Güzel oyuncu, sosyal medyasında fotoğrafının altına sevenlerinden gelen gözlerin lens mi sorusuna cevaben "İltifatlara teşekkür ederim ve soranlara da cevaben; valla gözler de, kirpikler de, dişler de, kaşlar da lens değil. Her şeye 'lens mi?' diye sorulmasını çok geç öğrendim ama maharet ışıkta ve makyajda... Işığı patlatınca ela oluyor sana yeşil..." notunu düştü. Samimi açıklaması ile sosyal medyada gündeme oturdu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Ata Demirer Özge Borak Instagram Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title