Haberler

Taksim'de oturan genç arkadaşına maske cezası kesilince kendisi de maskesini çıkardı

Güncelleme:

Taksim Meydanı'nda oturan iki arkadaşa polis ekipleri sosyal mesafe kuralı ve maskeden dolayı ceza yazdı. Arkadaşı ceza yedikten sonra diğer vatandaş ise yüzündeki maskeyi çıkartarak, "Takmıyorum, ceza kesin" diyerek tepki gösterdi.

Koronavirüs nedeniyle İstiklal Caddesi'nde yaşanan yoğunluktan sonra polis ekipleri ve Beyoğlu Belediyesi zabıta ekipleri denetimlerini artırdı. Ekipler Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde dolaşarak maskesiz ve sosyal mesafeye dikkat etmeyen vatandaşlara ceza kesti. Bazı vatandaşlar 'tamam takıyorum' diyerek cezadan kaçmaya çalışsa da başarılı olamadı.

"TAKMIYORUM CEZAYI KESİN"

Taksim Meydanı'nda oturan iki arkadaş sosyal mesafe kuralına uymadığı için ekipler cezai işlem uyguladı. Bu sırada arkadaşlardan birinin yüzündeki maskenin çenesinin altında olduğu için de cezai işlem uygulandı. Maskeden dolayı ceza yiyen vatandaş, maskesi olduğunu söyleyerek polise dil dökerken, arkadaşı ise yüzündeki maskeyi çıkartarak, "Takmıyorum cezayı kesin" diyerek tepki gösterdi. Öte yandan ekiplerin denetimler sırasında 29 kişiye daha biner lira ceza kestiği öğrenildi.

Taksim'de oturan genç arkadaşına maske cezası kesilince kendisi de maskesini çıkardı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İstiklal Caddesi Taksim Haberler

500

Yorumlar (28)

CEMAL:

insanların binbir çeşit derdi var soran yok ceza yazmak çözüm değil madem yetkili isen uyaracaksın rehberlik yapacaksın

6
5
yanıtYanıtla
TEMEL:

Koronayi bir tupun icine doldurup bunlarin agzinadan iceriye basican.

6
4
yanıtYanıtla
1234:

Bu Ülkeyi Cahiller ve Cahillik bitirecek

7
3
yanıtYanıtla
bülent:

bittizaten

yanıt0
yanıt0
KARAMURAT:

Kafalar hep liseli. Maske takmayı sanıyor ki sadece kendisi için

6
3
yanıtYanıtla
bülent:

aynen

yanıt0
yanıt0
ASABİ FATSALI:

Korona virüsü ile şaka olmaz kap hasatalığı bulaştır insanlara devlet baba baksın hastanede bunun bir maliyeti var herkes kurallara uyacak hak edene cezayı yapıştıracaksın

5
2
yanıtYanıtla
bülent:

aynen

yanıt0
yanıt0
cezalar caydırıcı değil parası olan hür memleket:

para cezaının yanında kamu görevini dayayın bulunduğu semtin temizliğini yapsınlar aksi halde parası olan böyle ülkeyi satın alabileceğini düşünüyor bu zihniyetin eline süpürge verince kendini aşağılanmış hisseder

6
1
yanıtYanıtla
hakan:

lütfen hem kendi sağlığınız hemde başkalarının sağlığını düşünüyorsanız lütfen maske takın sosyal mesafeye dikkat edin uyarılara aldırış etmemezlik yapmayın sağlık çalışanlarının işlerini kolaylaştırın onlarda bir an önce ailelerinin yanına gitsinler anlayışla karşılayın rica ediyorum.

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title