Haberler

Sakarya'nın En Yüksek Noktasında Şehitler Dualarla Anıldı

Sakarya’nın en yüksek kesiminde geleneksel hale gelen şehit anma programı geniş katılımla gerçekleşti.

Sakarya'nın en yüksek kesiminde geleneksel hale gelen şehit anma programı geniş katılımla gerçekleşti. Anma programında şehitler için bol bol dua edildi.

Sakarya'nın en yüksek kesimi olan Hendek ilçesine bağlı Dikmen Mahallesi yaylasında şehitleri anma programı düzenlendi. Geleneksel hale gelen ve bu sene 14'üncüsü düzenlenen programa çok sayıda kişi katıldı. Öğlen namazıyla başlayan anma program Kuran-ı Kerim tilaveti başladı. Daha sonra bu zamana kadar şehit olanlara bol bol dua edildi. Anma programı yapılan ikramı ile sona erdi. Hendek Dikmen Mahallesi Muhtarı Menderes Ayvaz katılım gösteren herkese teşekkür etti.

"Şehitlerimize bol bol dua ettik"

Şehit anma programına katılan ve Dikmen Mahallesinde ikamet eden Ali Ak yaptığı, "Bu köyde ikamet ediyorum. Burada Dikmen köyümüzün şehitliği var. Şehitlerimiz burada yatıyor. Her sene yaptığımız anma programını bu senede tekrarlamak için buraya geldik. Burada bol bol dua ettik. Şehit olanlara Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. Yeter Akdağ ise, "Şehitlerimizi anmak için geldik. Burada namaz kıldık, bol bol dua ettik. Şehitlerimize bol bol dua edelim. Allah herkesi şehitlik mertebesine ulaştırsın" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sakarya Dikmen Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
title