Haberler

İki gün önce alınan motosikleti kamyonet ezdi

Güncelleme:

Mudanya Güzelyalı Mahallesinde Markette alışveriş yapan kimliği belirsiz bir kişi park halindeki kamyonetine binip çıkmak için geri geri manevra yaptı.

MOTOSİKLETİ EZDİ

O sırada arkasında park halinde bulunan motosikleti farketmeyip çarpıp yere düşüren sürücü geri manevraya devam edip motosikletin üzerine çıktı.

İki gün önce alınan motosikleti kamyonet ezdi

2 GÜN ÖNCE ALINAN MOTOSİKLET, HURDA OLDU

Hiç bir şey olmamış gibi yoluna devam eden kamyonet sürücüsü ortadan kayboldu. Olay yerine geldiğinde 2 gün önce aldığı motosikleti hurda halde bulan genç ise şaşkına döndü. Daha sonra marketin güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen motosiklet sürücüsü polisi arayarak kamyonet sürücüsünden şikayetçi oldu. Polis olaydan sonra kaçan kamyonet sürücüsünü yakalamak için tahkikat başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güzelyalı Mudanya Haberler

500

Yorumlar (1)

vanlı duman:

tatlıcılar demiş iş yapamıyoruz alah ede çünkü 7 teleye mal olan tulumbayı 25 30 fiat cevizli baklava 14 tl malolursa 50 tl istersenise süftah etmesiniz normaldır ucuz verin garibanlar yesin sizde sürümden kazanın

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title