Haberler

Kayıp Genç Kızdan 12 Gündür Haber Alınamıyor

Çanakkale’nin Çan ilçesinde, ’markete gidiyorum’ diyerek evden ayrılan 22 yaşındaki genç kızdan 12 gündür haber alınamıyor.

Çanakkale'nin Çan ilçesinde, 'markete gidiyorum' diyerek evden ayrılan 22 yaşındaki genç kızdan 12 gündür haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre, psikolojik rahatsızlığı bulunan 22 yaşındaki Gamze Uysal, evden 'ekmek almaya gidiyorum' diyerek ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Yarım saat sonra markete kızını aramaya giden anne Songül Uysal, kızının markete hiç gitmediğini öğrenince emniyete giderek ihbarda bulundu. Bunun üzerine polis genç kızı bulmak için geniş çaplı arama başlattı. Polis, AFAD ve jandarma ekipleri tarafından aralıksız sürdürülen aramalarda 12 gündür genç kızın izine rastlanılmadı.

Kızım geceleri rüyamda 'anne beni gel al' diyor

Kızından 12 gündür haber alamayan anne Songül Uysal, kızının 16 yıldır psikolojik rahatsızlığından dolayı tedavi gördüğünü belirtti. Kızının her gece rüyasında 'anne gel beni al' dediğini anlatan Uysal, kızının tedavisinin yarım kalması halinde daha büyük bir felaket yaşanabileceğinden korktuğunu anlattı. Uysal, "Çocuğum 'anne ben markete gidiyorum' diyerek evden ayrıldı. Marketle aramız uzak değil 20 dakika sonra markete gittim. Kızım oraya hiç gitmemiş. Sağı solu her yeri aradım taradım. Daha sonra koşarak emniyete gittim. Hiçbir yerde kızımı bulamadım. Benim çocuğum tedavi görüyor şu an ilaçlarını içemiyor. Aylık iğnesi var, vurulmadığı zaman krizlere girer. Daha büyük şeylere kalkışır. Benim çocuğum hasta. Benim çocuğumu bırakın, tedavisi yarım kalmasın. Benim çocuğumun tedavisi yarım kalırsa daha büyük felaketler olabilir. Ne olursunuz benim çocuğumu bırakın. Çocuğum ilaçlarını hiç içemiyor. Şimdi çocuk ne durum da ben bilmiyorum. Ölü mü? Sağ mı? Öldürdüler mi? Ne yaptılar? Bilen yok. Benim çocuğumun tedavisi yarım kalmasın. Allah aşkına benim çocuğumu bana verin. Geceleri çocuğum rüyalarıma giriyor 'anne beni gel al' diyor" şeklinde konuştu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Çanakkale 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Kardeşlerim 125. bölüm izle! Kardeşlerim yeni bölüm full HD izleme linki! Kardeşlerim son bölüm neler oldu? Sur Belediye Başkanı kim? Adnan Örhan kimdir, kaç yaşında? Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title