Haberler

Ozan Güven'de, GQ Türkiye'nin Aralık Sayısının Kapak Konuğu!

Güncelleme:

GQ Türkiye, 2017'de başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti.

GQ tarafından dünya çapında 22 yıldır sürdürülen ve Türkiye'de CLEAR ana sponsorluğunda, bu yıl altıncı kez düzenlenecek "GQ Türkiye Men Of The Year" ödül töreni 15 Şubat Perşembe akşamı Volkswagen Arena'da gerçekleşecek.

Her biri kendi alanında başarılı 13 erkek ve bir kadının ödüllendirileceği gecede, En İyi Aktör Ödülü'nün sahibi oyunculuğuyla bu yılın en çok konuşulan ismi Ozan Güven olurken neredeyse 50 yıldır beraber olan, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi gruplarından MFÖ, Kült Ödülü'nü almaya hak kazanıyor. Yılın İlham Veren Adamı Ödülü; yakışıklılığı, oyunculuğu ve sosyal hayatındaki örnek davranışlarıyla dikkat çeken Mert Fırat'ın oluyor. Uluslararası bir başarıya imza atan ve Emmy Ödülü kazanan ilk Türk dizisi "Kara Sevda"nın yakışıklı oyuncusu Burak Özçivit, Yılın Konuşulan Adamı Ödülü'nü almaya hazırlanırken genç aktör Burak Deniz ise her rolde kendini ve beklentileri aşan performans sergileyerek Yılın Yükselen Yıldızı oluyor. En İyi Yönetmen Ödülü uluslararası işleriyle dünyada adından söz ettiren Ferzan Özpetek'e verilirken en çok merak edilenlerden Yılın Kadını Ödülü ise Türkiye'nin en yüksek espritüel zekaya sahip kadınlarından biri olan, elini her attığı işte başarıya imza atan Gülse Birsel'in oluyor.

GQ Türkiye Kış 2018 sayısında Men Of The Year kazananlarıyla 60 sayfa çekim ve röportaj gerçekleştirdi. Bugüne kadar siyah ve beyaz smokin ve gece kıyafetiyle "MOTY" sayılarında görmeye alışık olduğumuz ünlüler bu yıl ilk kez kırmızı giyinerek dikkat çekti.

Yılın en prestijli etkinliklerinden biri olan; iş, sanat, moda ve eğlence dünyasının önemli isimlerinin davetli olduğu gecenin sunuculuğunu bu yıl yine ünlü isimler üstlenecek.

CLEAR ana sponsorluğunda geçekleşecek GQ Türkiye Men Of The Year gecesinde davetlilerin ulaşımı Volkswagen tarafından sağlanırken lüks erkek giyimin öncü markalarından HUGO BOSS ve görüntü teknolojisinde devrim yaratan LG OLED TV de Men of The Year 2017'nin sponsorları arasında yer alıyor.




Kaynak: Bültenler / Magazin

Volkswagen Ozan Güven Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title