Haberler

Oyuncuda Dövme Olur Mu, Olmaz Mı?

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, Twitter'da, dövmeli oyuncuları hedef alan ilginç açıklamalar yaptı. Rutkay, konuyla ilgili olarak "Oyuncu dövmesiz olmalı. İlla ki olacaksa münasip bir yerinde olmalı, görünmemeli... Çünkü oyuncu kendine ait değildir. Saçı, sakalı bile oynadığı role aittir" diye yazdı.

MAKYÖZÜN SORUNU

Birkaç dövmesi olan oyuncu Şebnem Bozoklu ise konuya farklı bir açıdan bakıyor. Daha önce bu konuyla ilgili Twitter'da yorum yapan Bozoklu "Sevgili oyuncu arkadaşlarım, oyuncu adam dövme yaptırmaz teranesi sadece bizim memlekete özgüdür. Dövme makyözün sorunudur, bizim değil" demişti.

DÖVMELİ OYUNCULAR

Kıvanç Tatlıtuğ: Son dönemde vücudu ve dövmeleriyle en çok konuşulan oyuncu, Kıvanç Tatlıtuğ. Yeni dizisinde, genellikle üstü çıplak dolaşan Tatlıtuğ'un sol kolunda 'Only Allah can judge me' (Sadece Allah beni yargılayabilir) yazıyor, diğer kolunda ise ejderha dövmesi yer alıyor.

Şafak Sezer: atv'de yayınlanan 'Alemin Kıralı' dizisinin oyuncularından Şafak Sezer'in de sağ kolunda büyük bir dövme yer alıyor.

Vildan Atasever: 'Başrolde Aşk' dizisinde oynayan Atasever'in sağ kolundaki dövme makyajla kapatılıyor.

Dağhan Külegeç: Genç oyuncunun iki kolunda da çeşitli simgelerden oluşan toplam beş tane dövmesi var.

Sanem Çelik: 'Bodrum Hakimi' dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Sanem Çelik'in sırtında uçan martılar dövmesi yer alıyor.

Mehmet Günsür: Ünlü oyuncunun sol kolunda iki yunus ile bir güneş dövmesi var.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title