Haberler

Oyuncu Şükran Ovalı, eşi Caner Erkin ile yatak pozunu paylaştı

Güncelleme:

3 yıl önce nikah masasına oturan futbolcu Caner Erkin ve oyuncu Şükran Ovalı, sosyal medya hesaplarından yatakta vücutlarını yastıklarla kapattığı pozlarını paylaştı.

Son olarak Star TV'de yayınlanan Menajerimi Ara dizisine konuk oyuncu olarak katılan Şükran Ovalı, 2017 yılında Caner Erkin ile evlendi. 2018 yılında kızı Mihran Ela'yı kucağına alan Ovalı, setlere de ara verdi.

YATAK POZUNU PAYLAŞTI

Zaman zaman eşi Caner Erkin'le samimi pozlarını Instagram hesabından yayınlayan Ovalı, dün cesur bir paylaşım yaptı. Eşiyle vücudunu emojili yastıklarla kapatan Şükran Ovalı, yatak pozlarını Instagram hesabından yayınladı. Erkin ise eşinin paylaşımını kendi Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Çiftin cesur pozu kısa sürede sosyal medyada yayılmaya başladı.

İşte iki ünlü ismin çok konuşulan pozları...

Oyuncu Şükran Ovalı, eşi Caner Erkin ile yatak pozunu paylaştı

Oyuncu Şükran Ovalı, eşi Caner Erkin ile yatak pozunu paylaştı

Oyuncu Şükran Ovalı, eşi Caner Erkin ile yatak pozunu paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şükran Ovalı Caner Erkin Instagram Star Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (65)

YAZIK50:

50 lik kadınlar çıplak poz verir gençlere taş çıkarttı derler, 60 lık kart horozlar torunu yaşındaki çocuk / kadınlarla birlikte olur aşkın yaşı yoktur derler, en kutsal mekan en özel alan yatak odaları ulu orta paylaşılır beğeni butonları çöker . Ne şimdi bu modernizim mi sonra kalkar Müslüman türk toplumu diye övünür avrupanın sözde çökmüş ahlakını eleştiririz.

101
6
yanıtYanıtla
vatandaş:

adamsın reis. . . duygulara sözcü olmuşsun helal. . .

yanıt0
yanıt1
Mardin:

Allah ıslah etsin ne edep ne hayya yazık.

75
2
yanıtYanıtla
ÇAPKIN KIZ ASLI:

ŞİMDİ CAHİL DİNDAR TAYFA DOLAR BURAYA YOK DÜNYANIN SONU GELİYOR YOK BAŞIMIZA TAŞ YAĞACAK YOK CEHHENEME ODUN LAZIM YOK BİLMEM NE SAÇMA SAPAN CAHİLCE ŞEYLER KARDEŞİM 21. YÜZYILDAYIZ BU ARAP YALANLARINA İNANAN KALMADI ARTIK KENDİNİZİ REZİL EDİYORSUNUZ.

11
52
yanıtYanıtla
LİDER 21:

Samimî söylüyorum.inşallah sen akıllı inançlı biri olursun.insanların yaptıkları din,ı bağlamaz.islamiyet daima ali ve galiptir. Mağlup olmaz. Bunuda bilgi dağarcığı na ekle şayet bilmiyorsan tabii. Biraz önce hasbelkader o ayeti okuyordum. Arapça inen mevlâmın kelâmı. Her dilde okunur .araplara bir ayrıcalık tanımıyor.bence akıllı. Son pişmanlık tahayyül edilemez boyutta olacak.Yaratılan olduğumuzu kabul edelim

yanıt19
yanıt4
mert:

senin hiç bir kutsalın yoksa bu senin sorunun. hiç kimse rezil felan olmuyor senden başka

yanıt10
yanıt4
Murat:

Bunun yobazlikla ne alakası var saçma sapan paylaşım

yanıt5
yanıt2
hamza:

aslı sen müslüman değilsin inancın imanın yok sana kim denk gelirse geri çevirmezsin bu yorumlar müslüman için üstüne alınma sen gerçeği anlıcan son nefesinde ama faydası olmucak sana ve senin gibi düşünenlere

yanıt0
yanıt2
KÜRŞAD:

Ulan ne edep kalmış ne haya.

38
5
yanıtYanıtla
iki sevimsiz:

bulmuslar birbirlerini. güya sporcu, güya oyuncu olacaklar. gidin kendinize acin oranizi buranizi. evlenmissiniz, bir cocugunuz da var. ne gerek var bu tür paylasimlara? yetmiyor mu birbirinizle yasamak bunlari, neden millete duyurma ihtiyaci duyuyorsunuz ki? nedir bu arsizlik, nedir bu kendini bilmezlik? cidden bir anlam vermek zor. iyice zivanadan cikti bu millet.

35
5
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title