Haberler

    2 ay önce nikah kıyan oyuncu Serkan Şenalp ve Esengül Yılmaz düğün yaptı

    Güncelleme:

    Mayıs ayında nikah kıyan Serkan Şenalp ve Esengül Yılmaz, normalleşme süreci başladıktan sonra düğün yaptı. Çift, az kişinin katıldığı düğünde saatlerce oynayarak kurtlarını döktü.

    Selena dizisiyle tanınan Serkan Şenalp, geçtiğimiz mayıs ayında bir süredir aşk yaşadığı Esengül Yılmaz ile nikah masasına oturdu. Koronavirüs önlemleri nedeniyle düğün yapamayan çift, kuralların esnetilmesiyle düğün yaptı.

    "PANDEMİDE DÜĞÜN YAPMAK GARİP BİR OLAY"

    Az sayıda davetlinin bir araya geldiği tören eğlenceli anlara sahne oldu. Mutlu çift bu özel günlerinden fotoğrafları ve videoları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Düğün yapılacak mekana gitmeden önce Instagram hesaplarından video yayınlayan çiftten Esengül Yılmaz,"Pandemide düğün biraz bizim için garip bir olay ama el mahkum yapacak hiçbir şey yok. Nikahımızda bizi hiç yalnız bırakmamıştınız o yüzden şimdiden yanımızda olduğunu için teşekkür ederiz" dedi. Yılmaz, düğünlerinden en eğlenceli anları da Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Serkan Şenalp Esengül Haberler

    Bakmadan Geçme

    Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi
    500

    Yorumlar (15)

    Dürbünlü:

    Ne ünlü çiftmiş?İsimlerini ilk defa duyduk,işittik,öğrendik..

    29
    3
    yanıtYanıtla
    Aylin:

    Bende

    yanıt2
    yanıt0
    Aysu:

    Bende

    yanıt0
    yanıt1
    Aysun:

    Bende

    yanıt0
    yanıt1
    Tankut:

    Bende herkesi taklit ederim

    yanıt1
    yanıt0
    Gerçek Tankut:

    Adım çıkmış bir kere

    yanıt1
    yanıt0
    BEKİR:

    Allah sahibine bağışlasın

    9
    7
    yanıtYanıtla
    Aylin:

    Maskeyle çenelerinimi koruyolar, hayret bisey. Maske var ama çenede

    5
    0
    yanıtYanıtla
    Dor:

    Kurtları döktüler, virüsleri içe çektiler.

    2
    2
    yanıtYanıtla
    Mert:

    Herkes ünlü canım memlekette bende bizim mahallede tanınan biriyim bende ünlüyüm sanırım :)

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title