Haberler

Oyuncu Pelin Akil ve Anıl Altan Sokak Ortasında Tartıştı

Güncelleme:

Birlikte rol aldıkları dizilerin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Pelin Akil ve Anıl Altan, gittikleri kafede tartıştı.

Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı'nın hazırlayıp sunduğu, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programının haberine göre ;2016 yılında evlenen oyuncu çift Pelin Akil ve Anıl Altan'ın, Bağdat Caddesi'nde bir mekanda, bilinmeyen bir nedenle tartıştıkları ortaya çıktı.

"SUS ARTIK KONUŞMA"

Pelin Akil'in Anıl Altan'a, 'Sus artık konuşma' diye bağırdığı, Anıl Altan'ın da Akil'e ' Sakin ol, her şey geçecek' şeklinde cevap verdiği öğrenildi.

Oyuncu Pelin Akil ve Anıl Altan Sokak Ortasında Tartıştı

PELİN AKİL MASAYI TERK ETTİ

Kavgadan sonra masayı terk eden Pelin Akil'in ardından Anıl Altan yarım saat masada tek başına oturdu. Gün içerisinde bir araya gelen çiftin, barıştığı öğrenildi.

Oyuncu Pelin Akil ve Anıl Altan Sokak Ortasında Tartıştı

"CANIM SEVGİLİM VE KIYMETLİLERİM"

Çıkan haberlerden sonra Instagram hesabından nikah törenlerine ait bir fotoğraf paylaşan güzel oyuncu "Canım sevgilim ve kıymetlilerim" notunu düştü.

Oyuncu Pelin Akil ve Anıl Altan Sokak Ortasında Tartıştı

Oyuncu Pelin Akil ve Anıl Altan Sokak Ortasında Tartıştı

Oyuncu Pelin Akil ve Anıl Altan Sokak Ortasında Tartıştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Vatan Gazetesi Anıl Altan Pelin Akil Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (24)

halil:

kim lan bunlar, gipta ediliyormus. . manyakmisiniz nesiniz ya. . ulan sanatcilarin cogunun cogunun yapisini soyleyeyim, Alkolik, Kumarbaz, uyusturucu bagimlisi, sarapci. . baskasinla aldatan topluluklar grubu. . bunu bilmeyenler ogrensin. . bos tenekeler sizi. . maneviyat, vatan, millet sevgisi, Allah korkusu, Ahirete inanmak, cennet ve cehenneme kalben inanmak diye bir dertleri yok. . cogu ana ve babalarinada bakmazlar. tum kotulukler bunlarda. . Gibda ediyormusuz. . hadi ordan.

24
1
yanıtYanıtla
asdf:

''''gıbda'''' ne lan? kendi dilini kullanmaktan aciz herif. Milliyetçilik duyarı kasmış.

yanıt0
yanıt0
Mebrure:

Gıpta kelimesini anlamadın mı?O zaman lugattan kelimelerin yarısını çıkaralım. Milliyet ve aciz kelimesiyle başliyalım. Adın ve soyadının kelime kökeni ne bilmiyorum ama ben ismimi seviyorum.

yanıt0
yanıt0
peynirli:

bence bu çifti gıpta eden bu haberi yapandır. Arkadaşlar aranızda gıpta eden oldu mu hiç?

8
1
yanıtYanıtla
Marcus:

Bunlar mı gıpta edilen ünlü çift? Ama hani ünlü çift?

7
1
yanıtYanıtla
Haydar:

Bu habermi şimdi. Millet evde yatak yorgan yiyor

6
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

ben bunlarla sokakta karşılaşsam selam bile vermem çünkü bunların türklükle bir bagı kalmamış.

4
3
yanıtYanıtla
YASEMİN:

sokakta görsem tanımam gıptayla bakmak mı? :)))))))))))

7
0
yanıtYanıtla
yazık ya:

bu haberi doğrudan sana yazmışlardı değil mi? yasemin''in gıpta ile baktığı çift. zehir gibisiniz zehirr, kulaklardan akıyor zeka şu akla şu kıvrak zekaya bakın be, sana helal olsun yasemin!

yanıt0
yanıt1
AKAKA:

bu ahmaklara hangi geri zekalı gıpta ediyor, , , ,

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title