Haberler

    Oyuncu Nebahat Çehre'den yerli otomobil çıkışı: Arabamı değiştirmeyi düşünmüyorum

    Güncelleme:

    Önceki gün aracıyla seyir halindeyken Nişantaşı'nda görüntülenen Nebahat Çehre, muhabirlerle sohbet ederken yerli otomobile sıcak baktığını ancak arabasını değiştirmeyi düşünmediğini söyledi.

    Rol aldığı her projedeki başarısıyla adından söz ettiren usta oyuncu Nebahat Çehre, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Lüks aracını park eden Çehre, yerli otomobil hakkındaki fikirlerini paylaştı.

    YERLİ OTOMOBİLE SICAK BAKTI

    Cipini park ederken basın mensuplarına poz veren sonrasında muhabirlerin sorularını yanıtlayan Çehre, yerli otomobile sıcak baktığını ancak aracını değiştirmeyi düşünmediğini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: "Bu araba beni daha uzun yıllar götürür. Ben eskidim, araba eskise ne olur? Benim sizin yaşınız kadar araba kullanmışlığım var. Çok mantıklı ve yavaş kullanırım."

    Oyuncu Nebahat Çehre'den yerli otomobil çıkışı: Arabamı değiştirmeyi düşünmüyorum

    "DİZİ TEKLİFLERİNDE TİTİZ DAVRANIYORUM"

    Gelen dizi projelerine sıcak bakmadığını belirten Nebahat Çehre, "Şimdi bir proje vardı ama onu da istemedim. Kendimi işin içinde bulamadım. Artık titiz davranıyorum" dedi.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Nebahat Çehre Nişantaşı Haberler

    Bakmadan Geçme

    Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
    500

    Yorumlar (36)

    hakkı:

    tabi düşünmezsiniz. almanı fransızı zengin etmek varken kendi ülkemin öz sermaye ve mühendisliğiyle üretilen aracı neden düşünesiniz ki. . .

    29
    9
    yanıtYanıtla
    TADINDA:

    Nedense Bir Ürün Alırken, Herkes Soruyor Bu AVRUPA'' mı ( yabancı) Evet Yanıtı Alınca Alıyor, TÜRK Malı Deyince Alınmıyordu. Serbest Piyasa'' da Herkes Hesabına Geleni Alır BEYLEER.

    yanıt10
    yanıt2
    murat ercan:

    Gelmişsiniz 90 yaşına bu yaştan sonra yerli ürünler sizi bozar. Mazallah öbür tarafa gidişiniz hızlanabilir.

    24
    10
    yanıtYanıtla
    TURAN:

    Babaanneme araba lazım değil :))

    23
    9
    yanıtYanıtla
    eren:

    cibilyetin belli zaten gerekte yok zihniyetinle kirletme otomobili

    18
    14
    yanıtYanıtla
    ref:

    Yerli otomobl diyorlar 2009da 2012 de yollardadediler 2015te 2019 da yollarda dediler 2019 dada 2023 te dediler hatta tank top ucak yerli dediler kendi tohumuun bile satışını yasaklayan tüm fabrikaları satanlarmı yerli otomobil üretecek hıhıhıhhahahahahoho

    10
    20
    yanıtYanıtla
    Abuziddin tavasapi:

    Adamın hasisin REF ,kralsin

    yanıt3
    yanıt3
    Gamorra:

    Bu millet bunu da yer , görüldü ve ispatlandi.

    yanıt7
    yanıt3
    unsal:

    geçmişle ilgili dediklerinde haklısın ama, artık senin gibiler azaldığı için yerli de kalite arttı. yerlinin kalitesini bu tip yazı yazan kalitesizler ürettiği için sorun vardı ama artık yok. kalitesiz hiç bir şey bu ülkede yer almayacak.

    yanıt3
    yanıt4
    KATILMAK YA DA KATILMAMAK MES''ELE NEREDE:

    UNSAL, haaa hi ha ho hooo, hay hiy huuuh. . . . Bu neydi tahmin et bakalim.

    yanıt0
    yanıt0
    Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title