Haberler

Kendisinden 48 yaş büyük eşine, miras şartıyla geri döndü! Meltem Miraloğlu'na kalacaklar saymakla bitmiyor

Güncelleme:

Yıllar önce rol aldığı dizide çocuk gelini canlandırarak ünlenen Meltem Miraloğlu ve kendisinden 48 yaş büyük eşi Patrick Grady yine gündem oldu. Miraloğlu'nun ayrıldığı ABD'li kocasına miras karşılığı döndüğü ve ünlü oyuncuya birçok ev, yat, araba ve yüklü miktarda para kalacağı konuşuluyor.

"Hayat Devam Ediyor" isimli dizideki çocuk gelin rolü ile ünlenen oyuncu Meltem Miraloğlu, geçtiğimiz senelerde kendisinden 48 yaş büyük Patrick Grady ile evlenmiş ve aralarındaki yaş farkı aylarca konuşulmuştu. Yakın zamanda eşinin evinden ayrılan oyuncunun vasiyet karşılığında geri dönmeyi kabul ettiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

MELTEM'E KIRMIZI ARABA ALDI

Eşiyle sorunlar yaşayan Meltem Miraloğlu, evden ayrılıp kendine yeni bir yol çizmişti. Sosyal medyada yayılan iddiaya göre, oyuncu eşinin kırmızı son model araba hediyesi karşılığında eve döndü. Araba ile yetinmeyen oyuncu 82 yaşındaki eşine vasiyetini yazdırdı.

MİRASI SAYMAKLA BİTMİYOR

Konuşulanlara göre ekonomik durumu iyi olan Patrick Grady'nin mal varlığında yaşadığı lüks villa, değeri yüksek olan iki ev, iki spor araba, otobüs büyüklüğünde karavan, lüks bir yat ve banka hesabında yüklü miktarda para bulunuyor.

Grady'nin vefat etmesi durumunda tüm mal varlığı Meltem Miraloğlu'na kalacak.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Meltem Miraloğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

kumkum :

Ne farkın kaldı eski meslek erbabından.

73
6
yanıtYanıtla
ahmet himmetoğlu:

akıllı kızmış, bu dünya düzeni bu, bu hayatta yaşıyorsan nefes alıyorsan para ana madde, parasız adam gereksiz adam

42
20
yanıtYanıtla
ahmet say:

zaten miras için birlikteydi

58
3
yanıtYanıtla
Aslim Alim:

Demedi demeyin Adam yakın zamanda ölür bütün mal varlığı meltem hanıma geçer garantililendi

50
7
yanıtYanıtla
????? ?????:

adam parsini son saniyelerini degerlendirii ha

12
0
yanıtYanıtla
zebil animation:

servet avcıları

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title