Haberler

Oyuncu Leyla Bilginel Sivrisinek Isırığından Kaptığı Mikrop Yüzünden Hastanede Tedavi Altına Alındı

Dört yıl önce oğlu Kayra ile birlikte Phuket'e yerleşen oyuncu Leyla Bilginel bir sivrisinek ısırması sonucu hastanelik oldu. Isırma sonucu Dangue virüsü kapan oyuncu, virüsün yan etkilerinden dolayı zor anlar yaşıyor.

Sosyal medya hesabından paylaştığı videoda beş gündür hastanede yatmakta olduğunu söyleyen ve konuşmakta güçlük çeken oyuncu Leyla Bilginel, sivrisinek ısırması sonrasında kaptığı Deng humması denilen hastalıkla savaştığını gözyaşları içinde anlattı.

"BENİM İÇİN DUA EDİN"

Dangue virüsü kapan oyuncu 'Benim için dua edin' notuyla Instagram hesabından paylaştığı videoda "5 gündür çok hastayım. Dişlerim birbirine vurduğundan çok konuşamıyorum. Sadece buraya gelenler dikkat etsin. Bir sivrisinek yüzünden ölümcül bir hastalık Dang Humması adında bir hastalık. Bir sivrisinek insanın hayatını alt üst edebiliyor. Dünden beri gelen bütün dualarınız beni buldu. Hepinizi seviyorum" dedi.

Oyuncu Leyla Bilginel Sivrisinek Isırığından Kaptığı Mikrop Yüzünden Hastanede Tedavi Altına Alındı

İLK TEHLİKEYİ ATLATTI

İlk tehlikeli dönemi atlattığını söyleyen ve kendisine gönderilen dualar ve sağlık temennileri için teşekkür eden Bilginel'in üzgün hali sevenlerini üzdü.

Oyuncu Leyla Bilginel Sivrisinek Isırığından Kaptığı Mikrop Yüzünden Hastanede Tedavi Altına Alındı

DANGUE VİRÜSÜ NEDİR?

Dang humması, dang virüsü kaynaklı bir enfeksiyondur. Sivrisinekler dang virüsünü bulaştırır (ya da yayar). İnsanların kemikleri kırılır gibi şiddetli ağrı çekmesine neden olduğu için, Dang humması "kırık kemik humması" olarak da bilinir. Dang hummasının semptomlarından bazıları şunlardır: baş ağrısı, kızamık görünüşlü cilt kızarıklıkları ve kaslarda ve eklemlerde ağrı. Dang humması, az sayıda insanda hayatı risk haline gelebilir. Bunlardan ilki hemorajik ateş olup kan damarlarında (kan taşıyan tüpler) kanama ve sızıntının yanı sıra trombositlerde (kanın pıhtılaşmasını sağlar) düşük seviyede kan görülmesine neden olur. İkincisi dang şoku sendromudur ve tehlikeli derecede düşük tansiyona neden olur.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Leyla Bilginel Sosyal Medya Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500

Yorumlar (87)

Din işleri Uzmanı:

Artist ve çalgıcı ve şarkıcıların,günahkar olduklarında hiçbir şüphe yoktur.onların toplumu yoldan çıkardıkları bir gerçektir.tövbe edip bu günahları,terketmedikleri müddetçe,,onlarla konuşmak,,onlara hal hatır sormak aslaa caiz değildir.bu konuda çoook deliller mevcuttur.

10
27
yanıtYanıtla
ayla:

sen din işleri uzmanı olamassın ayrımcılık yaparak bir yere gelinmeyeceğini öğrenemessin

yanıt6
yanıt3
ne iş?:

sen ne dediğinin farkında mısın? Alah mısın? peygamber misin? kral mısın? kendine gel br an önce

yanıt5
yanıt5
Yavuz:

Tencerenin dibi kara seninki benden kara kimse kimseden üstün degil hasa hasa sen allahmisin burda miletti yargiliyorsun belki bu kizin hayirlari senden benden üstün biraz alcak gönüllü olun dönün bi kendinize bakin!,

yanıt3
yanıt2
Analiz:

bir şeyden anlamdığın belli sen kafanı soktuğun kumdan çıkarda bizler nası olurdu bu avrupalıları bilimde yenebilirz diye o beynini yor. bilim ve sanat önemlidir. Hiç bir toplum yoktur ki santçı ollmadan ayakta durabilsin . . Sizin en büyük ayıbınız ne biliyormusnuz seküler toplumların ictlarını kullanıp öyle saçmaca konuşuyorsunuz ki sanki 24 saat bu seküler düzenin nimetlerinden faydanmıyorsunuz başka bir alemde yaşıyorsunuz ve kendinizi yalanlıyorsunuz.

yanıt3
yanıt3
ASISTAN PSIKOLOG:

ANALIZ ismiyle yazan mal, nedir sizdeki bu avrupa kompleksi ? Birazda kendi sahsiyetlerinizle övünseniz !Ben yillardir avrupada yasiyorum. Bizim onlardan neyimiz eksikki ? Avrupada akilli ve entel kültürlü arastirma yetenegi olanlarin cogu Îslama gecip Muslüman oluyorlar. Sizin gibi nankör ve utanmaz degiller

yanıt2
yanıt1
dürbünlü:

Toplumun ahlakını darmadağın eden bu artis tayfasına dua edenler,ahirette onların tüm günahlarına ortak olacaklarını,,iyi öğrensinler.de,,Akıllarını şimdiden başlarına alsınlar.

13
21
yanıtYanıtla
Müftü Dede:

Aynen Katılıyorum Dürbünlü Efendi.

yanıt8
yanıt10
Aslı’nın İlk kocası:

Bu artist tayfasını bence kuzey koreye sürgün etmek zaruri hale gelmiştir

7
20
yanıtYanıtla
asli`nin 13. kocasi:

faydasi olmaz, onlar zaten ahlaksiz ama bu tayfa onlardanda ahlaksiz. . .

yanıt6
yanıt12
Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title